Tips & Talks

(Be)spaar je energie

Vervang je gloeilampen door leds, zet de verwarming lager voor je in bed kruipt … Kleine goede gewoontes maken een groot verschil om energie (én geld) te besparen. In deze Tips & Talks neemt Maarten Van Houdenhove je mee op sleeptouw om je energieverbruik thuis onder de loep te nemen. En dat begint al bij je energiecontract: hoe vergelijk je leveranciers op basis van de V-test? Wat vertelt die test je echt? En hoe maak je daardoor duurzame(re) keuzes? Groener (ver)bouwen: iets voor jou? Of aan welke tips laad jij je op om, samen met je gezin, energiezuiniger te leven?
 
Als PR-manager bij DATS 24, gaat Maarten al jarenlang bewust om met energie. Hij en zijn gezin optimaliseren steeds meer hun verbruik. Vanuit zijn inzichten kan jij het stap voor stap zelf ook proberen.

Duur: 90 minuten.

Dankzij deze Tips & Talks dragen we samen stap voor stap zorg voor het milieu.
Klik hier voor nog meer duurzame initiatieven van Colruyt Group Academy..
 

 

Maarten, expert

Dankzij z’n job als pers- en PR-verantwoordelijke bij DATS 24 deed Maarten Van Houdenhove de voorbije jaren veel inzichten op over het verduurzamen van energieverbruik. Veel van die principes probeert hij ook consequent thuis toe te passen. Hij is geen handige Harry, maar dat hoeft ook niet. Want de tips om energie te besparen zijn voor iedereen. Maarten betrekt ook zijn vrouw en kinderen in het verhaal. Vele kleine inspanningen maken een groot verschil in een gezin. Kortom, energiezuiniger leven is teamwork. Zoveel is duidelijk.


Zijn Tips & Talks nieuw voor jou?
Lees er hier alles over en ontdek alle topics!


Hoe ziet een Tips & Talks eruit in coronatijden? Lees het hier.

Inschrijven? Kies hieronder je Academy