Wie zijn we

Colruyt Group Academy biedt mensen de kans het beste in zichzelf te ontdekken. Zo is er bijvoorbeeld een uitgebreid vormings- en opleidingsaanbod voor de ruim 25.000 medewerkers van Colruyt Group. Maar we bieden ook een apart aanbod workshops en cursussen aan voor particulieren. Ontmoeting en inspiratie staan er centraal, in een open leeromgeving.

Voor jong en oud

Colruyt Group Academy is er voor iedereen met verschillende interesses, van jong tot oud. En we werken samen met verschillende partners.

Tips en tricks voor elke dag

Het doel van Colruyt Group Academy is oplossingen voor dagelijkse thema’s en situaties aanreiken en mensen inspireren. De workshops verlopen dan ook in een ongedwongen sfeer die ideaal is om te ontmoeten, te ontdekken en te ondernemen.

Colruyt Group

Alle winkelformules van Colruyt Group werken mee aan de workshops, elk vanuit het eigen vakgebied:

 

Colruyt biedt in zijn meer dan 220 winkels in België de laagste prijzen voor een ruim assortiment kwaliteitsproducten. Je kan er snel en efficiënt je wekelijkse boodschappen doen of je kan ze thuis bestellen en in de winkel afhalen via de Collect&Go-service.

Spar staat voor gezellige buurtwinkels waar je door de ondernemer, zijn gezin en zijn medewerkers hartelijk wordt ontvangen. De Spar-winkels hebben een uitgekiend gamma kwaliteitsproducten, met veel aandacht voor vers.

Bio-Planet is in de eerste plaats een supermarkt als een ander. Alleen is alle voeding er gegarandeerd biologisch en de niet-voeding milieuvriendelijk. Bovendien kan je meer dan 3.500 producten uit de winkel thuis bestellen via Collect&Go.be. Je kan je boodschappen dan ophalen via bepaalde Collect&Go-punten.

In de OKay-winkel in je buurt kan je snel, goedkoop en makkelijk je boodschappen doen. Met een breed assortiment, een ruim aanbod verse producten en een aantal extra diensten vind je er alles voor jouw dagelijkse boodschappen. Kom eens langs, je voelt je vast en zeker thuis bij OKay!

Bij ColliShop, de webshop van Colruyt Group, vind je meer dan 20.000 artikelen voor de hele familie. Je reserveert makkelijk via collishop.be en laat je pakje nadien thuis leveren. Of je pikt het zelf op in de ColliShop-winkel of één van onze meer dan 350 afhaalpunten (alle Colruyt-, OKay- en Dreamland-winkels). Betalen doe je pas wanneer je afhaalt. Da's snel, simpel en veilig.

Bij Dreambaby, dé babyspecialist van Colruyt Group, vind je een uitgebreid aanbod aan babyartikelen tegen scherpe prijzen. En je kan er terecht voor een unieke geboortelijstservice. Jonge en toekomstige ouders krijgen er bovendien persoonlijk advies van de ervaren winkelmedewerkers.

DreamLand is een winkel boordevol kinderplezier: (buiten)-speelgoed, gaming en multimedia, seizoensartikelen, boeken en strips, schoolgerief, geschenkideeën en jeugd- en kinderkamers. Een bezoek aan de winkel is altijd een belevenis voor de hele familie.

Colruyt Group: een familie van bedrijven. Colruyt Group is een goed draaiend bedrijf met meer dan 27.000 medewerkers en retailformules in 3 landen. En toch heeft het nog altijd de troeven van een klein familiebedrijf, zoals passie, expertise, eenvoud en efficiëntie. We willen duurzaam groeien, met respect voor mens en milieu.

Bij DATS 24 tank je altijd en overal voor lage prijzen. En je krijgt tips en tricks om bijvoorbeeld minder te verbruiken. Want DATS 24 houdt op zijn manier rekening met milieu en duurzaamheid, bewust vanuit een economisch-ecologisch standpunt. Slim tanken? Dat is tanken bij DATS 24.

Solucious is actief op de Belgische foodservicemarkt en levert producten aan professionele klanten (bedrijven, ziekenhuizen, scholen, horecazaken, ...) en particulieren. Meer dan 350 medewerkers staan klaar om je de best mogelijke service te bieden, op een betrouwbare en persoonlijke manier. Zo krijg je de juiste producten, op het juiste moment en voor de juiste prijs.