Wereldkeuken kookworkshops

Recepten uit de wereldkeuken leren koken? In ons aanbod kookworkshops vind je verschillende nationale keukens terug.

Liever een algemene kookcursus rond de wereldkeuken? Dat kan ook! Ga op ontdekking in de wereldkeuken, maak verrassende veggie gerechten uit verschillende landen of ontdek internationaal streetfood.

Een vraag over onze kookworkshops wereldkeuken?

Proeven van de wereldkeuken is de ideale manier om je reislust te stillen zonder het vliegtuig op te moeten. In onze kookworkshops ontdek je een nieuw assortiment ‘exotische’ producten en leer je de ingrediënten combineren met de juiste kruiden. Zo verruim je jouw culinaire horizon.

Fysieke en digitale workshops hebben elk hun voordelen. Bij een fysieke kookworkshop maak je kennis met de wereldkeuken in een professioneel uitgeruste keuken in een van onze Academy’s, met gratis afwasservice.

Volg je een digitale workshop, dan leer je bij in alle comfort vanuit je eigen keuken. Je kan thuis ook makkelijk een keukenhulpje optrommelen.

De kookcursussen wereldkeuken van Colruyt Group Academy worden gegeven door een ervaren lesgever of lesgeefster, zoals Michaela. Als echte foodie én wereldreiziger is het haar passie om mensen gerechten uit de wereldkeuken te leren koken.

Ontdek de wereldkeuken via onze kookworkshops