Welke impact heeft corona op onze Academy’s?

Laatste updates

* UPDATE - 2 juli 2020, 15u

Aangepaste activiteiten 

Nu de coronamaatregelen de afgelopen weken stilaan versoepelden, kunnen we samen met jou eindelijk uitkijken naar de start van een gloednieuw Academy-aanbod dat aan de nieuwe situatie is aangepast. Half juli brengen we je op de hoogte van wat we allemaal in petto hebben. We houden de moed erin!

In alle veiligheid 

Jouw veiligheid en die van onze lesgevers staan altijd voorop. Daarom volgen we strikt de regels rond afstand houden en het dragen van mondmaskers. Hou er ook rekening mee dat we alleen 's avonds of op woensdag en zaterdag overdag, workshops aanbieden. Verjaardagsfeestjes die plaatsvinden vanaf september tot en met december, kan je nu al boeken op onze website.


Detailinfo over jouw activiteit

Heb je vragen over de impact van het coronavirus op jouw workshop, verjaardagsfeestje of andere activiteit? 
Op onze detailpagina’s vind je alle belangrijke antwoorden: 

* Meer info over jouw activiteit

* Meer info over jouw verjaardagsfeestje
* Meer info over jouw bedrijfsworkshop

 

* UPDATE - 23 juni 2020, 15u

Vanaf september opnieuw kidsactiviteiten gepland…  

De maatregelen worden beetje bij beetje versoepeld en vooral kinderen kunnen een zucht van opluchting slaken. Ze mogen immers weer naar school en op zomerkamp gaan. Daarom hebben we beslist dat ouders via onze website verjaardagsfeestjes kunnen boeken met een datum vanaf september. 

… aangepaste activiteiten voor volwassenen

Achter de schermen zijn we wel druk bezig om een alternatief aanbod op te zetten. Samen met onze lesgevers werken we aan heel wat toffe ideeën voor (digitale) workshops die coronaproof zijn. We hopen je hier spoedig meer over te kunnen vertellen!

* UPDATE - 29 mei 2020 , 13u

Al onze activiteiten t.e.m. 31 juli 2020 geannuleerd

Het coronavirus houdt de hele wereld in zijn greep. Jammer genoeg heeft dit heeft ook hele vervelende gevolgen voor de werking van onze Academy’s. Omdat we geen enkel risico willen nemen, hebben we beslist om al onze
workshops en andere activiteiten op te schorten t.e.m. 31 juli. Safety first. De gezondheid van onze lesgevers en klanten (alsook hun families) komt op de eerste plaats. Natuurlijk blijven we in contact en hopen we dat we je vanaf september opnieuw mogen verwelkomen in een veilige omgeving. 
 


Nog vragen? Contacteer ons gerust via e-mail: info@colruytgroupacademy.be.
Ook in deze ongewone tijden zijn we één en al oor en oog voor jou. 

Blijf je graag op de hoogte? Hou dan de updates op deze pagina in de gaten en schrijf je in op onze nieuwsbrief