We zijn terug!


Jullie geduld werd de afgelopen maanden behoorlijk op de proef gesteld, maar onze workshops zijn eindelijk terug! De voorbije weken werkte ons team aan een aanbod dat aangepast is aan de huidige situatie. Hierdoor kunnen alle Academy’s opnieuw hun deuren openen.

Verschillende bubbelgroottes

De workshops zullen er wel iets anders uitzien. Naast de gekende individuele inschrijvingen, hebben we aangepaste activiteiten die we indelen in verschillende bubbelgroottes:

  • * Individuele inschrijving

Je koopt 1 ticket per persoon. In de Academy neemt iedere deelnemer plaats aan zijn eigen tafel of stoel. Er wordt minimum 1,5 meter afstand voorzien tussen iedere deelnemer. 
Ontdek ze hier >

  • * Samen met je kind

Net zoals voorheen hebben we nog steeds een aanbod workshops waarbij je samen met je (klein)kind aan de slag gaat. Je koopt 1 ticket dat geldig is voor 2 personen.
Ontdek ze hier >

  • * In duo  (NIEUW)

Workshops voor twee personen uit dezelfde bubbel, waarbij elk duo aan de slag gaat aan een eigen kookeiland, met materiaal en ingrediënten die specifiek voor jullie klaar staan Je koopt 1 ticket dat geldig is voor 2 personen.
Ontdek ze hier >

  • * Framily (TIJDELIJK ON HOLD)

Workshops voor een groep van 8 vrienden en/of familieleden uit dezelfde bubbel. Je koopt 1 ticket dat geldig is voor 8 personen. 
In navolging van de beslissingen van de Veiligheidsraad op 27/07, bieden wij deze workshops tijdelijk niet aan.


Verschillende vormen

Onze klassieke workshops kende je waarschijnlijk al. Om ons aanbod nog duidelijker te maken, krijgen de tastings vanaf nu ook een apart label. We zetten de verschillende vormen even op een rijtje:

  • * Workshops

Tijdens deze workshops steek je de handen uit de mouwen. Ontdek verrassende recepten, leer nieuwe kooktechnieken, leg jezelf heerlijk in de watten of beleef heerlijke momenten met je kind: bij ons vind je vast een workshop die bij jou past! 
Naar het aanbod >

  • * Tastings

Tijdens onze tastings proef je nieuwe smaken en verruim je je drankenkennis. Ga op wijnontdekking in Zuid-Italië, proef heerlijke bieren uit eigen land of dompel je onder in de wereld van cocktails en mocktails! Inschrijven kan individueel of met vrienden. 
Naar het aanbod >

  • * Tips & Talks (NIEUW)

Tijdens de Tips & Talks delen experts inzichten en praktische tips voor elke dag: van milieubewust leven, over het doorgronden van het slaapritme van kleine kinderen, tot het beter begrijpen en begeleiden van kinderen in een digitale leefwereld. Achteraf ga je naar huis met een heleboel inspiratie voor elke dag! 
Naar het aanbod >

  • * Verjaardagsfeestjes

Ook onze populaire verjaardagsfeestjes voor de kids zijn terug van weggeweest. Je kan nu al voor september tot en met december boeken.
Alle vind je hier >

 

Sta je te popelen om onze nieuwe activiteiten te ontdekken?
Je ontdekt ze hier!

 

Wil je meer weten over de coronamaatregelen die we hebben genomen?
Lees het hier.