Vragen over verjaardagsfeestjes?

Nederlands

Hoe verloopt een kinderfeestje bij Colruyt Group Academy?

In elke workshop is er voldoende afwisseling tussen activiteiten zoals koken, knutselen, bewegen, rustige spelletjes …. Tijdens het feestelijke verjaardagsmoment bieden we drankjes (onder andere kinderchampagne) aan, samen met een versierde verjaardagcake. Kinderen kunnen op dat moment ook hun geschenkje aan de jarige geven.

Voorzien jullie een verjaardagstaart?

Voor elk verjaardagsfeestje voorzien we een versierde cake met verjaardagkaarsjes. Het gaat om een quatre-quarts basiscake, die de meeste kinderen lusten. We versieren de cake met poedersuiker en een eetbare topping. Je kan ook altijd je eigen cake of taart voorzien. Als je liever je eigen cake meebrengt, mag je ons via e-mail verwittigen.

Wat met allergenen?

Het is mogelijk om boter en melk te vervangen door lactosevrije varianten, maar we kunnen geen absolute zekerheid garanderen: andere producten kunnen namelijk ook sporen van melk of melkproducten bevatten. De recepten aanpassen is dus niet mogelijk, maar we kunnen wel een alternatief bij de cake tijdens het verjaardagsmoment voorzien. Wie meer informatie wil over allergenen, kan contact opnemen met de coördinator van het verjaardagsfeestje.

Wat is de prijs per kind?

Een verjaardagsfeestje voor 6 tot 10 kinderen bedraagt € 180 incl. 21 % BTW. Vanaf het 11e kind komt er € 18 per deelnemer bij. Het maximaal aantal deelnemers ligt vast op 12 kinderen per verjaardagsfeestje. Voor het 11e en 12e kind zal er een factuur opgemaakt en nagestuurd worden. 

Wat is het minimaal- en maximaal aantal deelnemers?

Het minimaal aantal deelnemers is 6 kinderen, het maximaal aantal ligt vast op 12 kinderen.

Wat als er meer dan 12 deelnemers zijn?

Om de kwaliteit van onze workshops te garanderen, zijn onze verjaardagsfeestjes voorzien voor maximaal 12 deelnemers. We kunnen wel 2 verjaardagsfeestjes tegelijkertijd organiseren in 2 zalen met 2 lesgevers (in dezelfde of verschillende thema's) en het verjaardagmoment samen vieren.

Vanaf wanneer mogen kinderen deelnemen?

Verjaardagsfeestjes zijn bestemd voor kinderen vanaf de 3de kleuterklas. Per leerjaar wordt een thema aan het feestje gekoppeld. Om de kwaliteit te garanderen, moet de meerderheid van de kinderen dus in het corresponderende leerjaar zitten.

Moeten we zelf voor extra begeleiding zorgen?

Onze animator zorgt voor enthousiaste begeleiding tijdens de workshop. We vragen je wel om voor kinderen van 5 tot 7 jaar (van de 3de kleuterklas tot het 2de leerjaar) zelf voor 2 extra begeleiders (ouder dan 18 jaar) te zorgen, voor kinderen vanaf 8 jaar (vanaf het 3de leerjaar) volstaat 1 extra begeleider. 

Op welke dagen worden verjaardagsfeestjes georganiseerd?

We organiseren verjaardagsfeestjes op woensdagnamiddag, zaterdagvoormiddag en -namiddag. Tijdens schoolvakanties zijn ook andere dagen mogelijk. De beschikbare momenten kan je raadplegen op onze website. Op zondag en maandag zijn onze Academy’s gesloten. Ook van 15/7 t.e.m. 15/8 en tussen Kerst en Nieuwjaar zijn we gesloten.

Kan ik afwijken van de feestmomenten die op de website staan?

Nee, je kan alleen kiezen uit de data en tijdsblokken die we voorzien in de kalender op onze website. Een paar keer per jaar voegen we nieuwe feestmomenten toe. Wanneer dat is, kom je te weten op onze website.

Kan ik een verjaardagsfeestje annuleren?

Het is mogelijk om een verjaardagsfeestje te annuleren onder bepaalde voorwaarden. Als je meer dan 4 weken vooraf annuleert, heb je recht op een volledige terugbetaling van het betaalde bedrag. Als je tussen 4 weken en 15 dagen annuleert, heb je recht op 50 % terugbetaling van het betaalde bedrag. Als je een verjaardagsfeestje minder dan 15 dagen vooraf annuleert, is er geen terugbetaling mogelijk.

Kunnen verjaardagsfeestjes van Colruyt Group Academy ook thuis plaatsvinden?

We organiseren alleen feestjes op locaties die we zelf voorzien. Naargelang je wens, vindt je verjaardagsfeestje plaats in:

  • Egide Van Ophemstraat 50, 1180 Ukkel
  • Edingsesteenweg 455, 1500 Halle (Heulenberg)
  • Edingsesteenweg 249, 1500 Halle (Hellebroek)
  • Kerkeblokstraat 10, 1850 Grimbergen
  • Interleuvenlaan 17A, 3001 Heverlee
  • Genkersteenweg 69, 3500 Hasselt
  • Brusselsesteenweg 157, 9090 Melle
  • Burgemeester Vercruysselaan 12-14, 8500 Kortrijk
  • Chaussée de Liège 477, 5100 Jambes
  • Boulevard Frankignoul 6, 4000 Luik  (Vanaf 17/9/2019).

Voorlopig organiseren we geen verjaardagsfeestjes in de Academy van Bergen.

Kan ik een cadeaubon gebruiken bij een verjaardagsfeestje?

Ja, het is mogelijk om een cadeaubon in rekening te brengen voor een verjaardagsfeestje.

Kan ik een verjaardagsfeestje plannen voor 2 kinderen tegelijk?

Als je een verjaardagsfeestje plant voor 2 jarigen, vieren we hen allebei! Maar het maximaal aantal deelnemers voor 1 feestje blijft wel 12 kinderen.

Kunnen kinderen met een beperking deelnemen aan een verjaardagsfeestje?

Het concept van onze Academy’s is aangepast aan mensen met een beperkte mobiliteit. Alle parkeerplaatsen, zalen en toiletten zijn makkelijk beschikbaar. Voor een ideaal verloop van een verjaardagsfeestje, raden we aan kinderen met een beperking te laten begeleiden door een volwassene. Neem zeker vooraf contact op met onze coördinatoren, ze zullen antwoorden op al je vragen. En als je onze Academy op voorhand wil bezoeken, ontvangen ze jou met plezier.

Wanneer ontvang ik de uitnodigingen van het verjaardagsfeestje?

Na je reservatie contacteren we je voor de adresgegevens. Na ontvangst van de gegevens versturen we de uitnodigingen meteen.

Kan ik zelf een thema kiezen of aanpassen voor een workshop?

Je kiest het thema van je kinderfeestje aan de hand van het door onze coördinatoren en lesgevers vastgelegde aanbod. Het is niet mogelijk om zelf een thema te bedenken of het draaiboek van een thema te veranderen.

Krijgen de deelnemers van een verjaardagsfeestje een souvenir?

We voorzien voor elke deelnemer een goodiebag met producten van onze partners. De inhoud van de goodiebag kan verschillen naargelang het thema van je verjaardagsfeestje.

Wat is het verschil tussen een workshop en een verjaardagsfeestje?

Colruyt Group Academy voorziet workshops voor kinderen met een bepaald thema en een vooraf vastgelegde datum en locatie. Je vindt deze workshops onder de rubriek “workshops voor iedereen”. Tijdens een workshop is er geen verjaardagmoment met cake en drankjes. Inschrijven voor een van onze workshops kan via de website.

Onze verjaardagsfeestjes zijn voorbehouden voor de jarige en zijn vriendjes, waarbij ze zelf het thema kiezen. Bovendien zetten we de jarige extra in de bloemetjes tijdens het verjaarmoment mét cake en drankjes!

Hoe lang op voorhand reserveer ik een verjaardagsfeestje?

Je kan reserveren zolang er data beschikbaar zijn. Een paar keer per jaar voegen we nieuwe feestmomenten toe. Wanneer dat is, kom je te weten op onze website.

Ontvangen personeelsleden van Colruyt Group korting?

Colruyt Group voorziet geen korting voor personeelsleden bij de organisatie van een verjaardagsfeestje.

Moeten de kinderen verkleed naar het verjaardagsfeestje komen?

Kinderen mogen verkleed naar het verjaardagsfeestje komen, maar het is zeker geen verplichting. Voor sommige thema’s hebben we accessoires voorzien. Voor andere thema’s niet.