Vragen over feestjes?

Nederlands

Hoe verloopt een kinderfeestje bij Colruyt Group Academy?

Onze kinderfeestjes duren ongeveer drie uur, waarvan we een half uur voorbehouden als verjaardagmoment. Tijdens dit moment bieden we lekkere hapjes en drankjes aan.

Wat is de prijs per kind?

Een feestje voor 6 tot 10 kinderen kost € 180 incl. 21 % BTW. Vanaf het 11e kind komt er € 18 per deelnemer bij. Het maximumaantal is 12 kinderen.

Wat is het minimum- en maximumaantal deelnemers?

Het minimumaantal deelnemers is 6 kinderen; het maximumaantal ligt vast op 12 kinderen.

Wat als er meer dan 12 deelnemers zijn?

Om de kwaliteit van onze workshops te garanderen, zijn al onze feestjes bestemd voor maximum 12 deelnemers.

Vanaf welke leeftijd mogen kinderen deelnemen?

Om de kwaliteit van onze kinderfeestjes te garanderen, is het belangrijk dat de leeftijd van de kinderen overeenstemt met de minimale leeftijd voorzien voor het gekozen thema. Indien de meerderheid van de kinderen de minimale leeftijd heeft bereikt en slechts enkelen nog niet, is er geen probleem. De workshops zijn bestemd voor kinderen vanaf 6 jaar. Om de workshop volwaardig te kunnen beleven, moeten de kinderen kunnen lezen en schrijven.

Moet ik extra begeleiding voorzien?

Voor kinderen van 5 tot 7 jaar (van de 3de kleuterklas tot het 2de leerjaar) vragen we je om zelf voor 2 extra begeleiders te zorgen, voor kinderen vanaf 8 jaar (vanaf het 3de leerjaar) volstaat 1 extra begeleider. Per feestje mogen er maximaal 2 begeleiders zijn.
Wat verwachten we van een begeleider? Begeleiders steken een handje toe bij de uitvoering van de activiteiten (koken/knutselen), onder begeleiding van de animator.

Op welke dagen worden kinderfeestjes georganiseerd?

We organiseren feestjes op woensdagnamiddag, zaterdagvoormiddag en -namiddag. Tijdens schoolvakanties zijn ook andere dagen mogelijk. Op zondag en maandag zijn onze Academy’s gesloten. We zijn ook gesloten van 15/7 t.e.m. 15/8 en tussen Kerst en Nieuwjaar.

In welke Academy’s vinden kinderfeestjes plaats?

We organiseren kinderfeestjes in onze vestigingen in Halle, Grimbergen, Ukkel, Haasrode, Hasselt, Namen, Melle, Luik en Kortrijk.

Kan ik een kinderfeestje annuleren?

Het is mogelijk om een kinderfeestje te annuleren onder bepaalde voorwaarden. Indien je meer dan 4 weken vooraf annuleert, heb je recht op een volledige terugbetaling van het betaalde bedrag. Indien je tussen 4 weken en 15 dagen een kinderfeestje annuleert, heb je recht op 50 % terugbetaling van het betaalde bedrag. Het is niet mogelijk om een kinderfeestje minder dan 15 dagen vooraf te annuleren. Indien je een kinderfeestje minder dan 15 dagen vooraf annuleert, is geen terugbetaling mogelijk.

Kunnen kinderfeestjes van Colruyt Group Academy ook thuis plaatsvinden?

We organiseren alleen feestjes in de locaties die we zelf voorzien. Naargelang je wens, vindt je kinderfeestje plaats op:

  • Egide Van Ophemstraat 50, 1180 Ukkel
  • Edingsesteenweg 455, 1500 Halle (Heulenberg)
  • Edingsesteenweg 249, 1500 Halle (Hellebroek)
  • Kerkeblokstraat 10, 1850 Grimbergen
  • Interleuvenlaan 17A, 3001 Heverlee
  • Genkersteenweg 69, 3500 Hasselt
  • Brusselsesteenweg 157, 9090 Melle
  • Burgemeester Vercruysselaan 12-14, 8500 Kortrijk
  • Chaussée de Liège 477, 5100 Jambes
  • Boulevard Frankignoul 6, 4020 Liège

 

Ontvangen personeelsleden van Colruyt Group korting?

Colruyt Group voorziet geen korting voor personeelsleden bij de organisatie van een kinderfeestje.

Kan ik een cadeaubon gebruiken?

Het is niet mogelijk om een cadeaubon in rekening te brengen voor een kinderfeestje.

Voorzien jullie hapjes en drankjes?

Bij elk feestje voorzien we hapjes en drankjes die de meeste kinderen lekker vinden. Je hoeft dus zelf niets mee te brengen.

Wat met allergenen?

Het is mogelijk om boter en melk te vervangen door lactosevrije varianten, maar we kunnen geen absolute zekerheid garanderen. Andere producten kunnen ook sporen van melk of melkproducten bevatten. Wie meer informatie wil over allergenen, kan contact opnemen met de coördinator van je kinderfeestje.

Wanneer moet ik het feestje betalen en het definitieve aantal deelnemers doorgeven?

De betaling gebeurt op het moment van de reservatie. De basisprijs bedraagt € 180 voor 10 deelnemers. Indien er meer dan 10 kinderen aanwezig zijn, ontvang je na het feestje een bijkomende factuur. Daarbij rekenen we € 18 per extra deelnemer. Het maximumaantal deelnemers per feestje is 12.

Kunnen kinderen met een beperking deelnemen aan een kinderfeestje?

Het concept van onze Academy’s is aangepast aan mensen met een beperkte mobiliteit. Alle parkeerplaatsen, zalen en toiletten zijn makkelijk beschikbaar. Voor een ideaal verloop van een kinderfeestje, raden we aan kinderen met een beperking te laten begeleiden door een volwassene. Indien je onze Academy op voorhand wil bezoeken, ontvangen onze coördinatoren je met plezier. Ze zullen ook antwoorden op al je vragen.

Wanneer ontvang ik de uitnodigingskaartjes?

We voorzien geen uitnodigingskaartjes voor een kinderfeestje, tenzij het om een verjaardag gaat.

Kan ik zelf een thema samenstellen of aanpassen voor een kinderfeestje?

Je kiest het thema van je kinderfeestje aan de hand van het vastgelegde aanbod door onze coördinatoren en lesgevers. Het is niet mogelijk om zelf een thema te bedenken of het draaiboek van een thema te veranderen.

Is een degustatie inbegrepen bij een kinderfeestje met een culinair thema?

Deelnemers van een kinderfeestje met een kookthema mogen opeten wat ze samen hebben klaargemaakt. Afhankelijk van het thema, kunnen ze hun maaltijd ook mee naar huis nemen.

Krijgen de deelnemers aan het feestje een souvenir?

We voorzien voor elke deelnemer een goodiebag met producten van onze partners. De inhoud van de goodiebag kan verschillen naargelang het thema van je kinderfeestje.

Wat is het verschil tussen een workshop en een kinderfeestje?

Colruyt Group Academy voorziet workshops voor kinderen met een bepaald thema en een vooraf vastgelegde datum en locatie. Je vindt deze workshops onder de rubriek “workshops voor iedereen”. Inschrijven voor een van onze workshops kan via de website. Onze kinderfeestjes zijn volledig op jouw maat. Je kiest zelf een thema, datum en locatie. Alleen de kinderen die jij uitnodigt mogen aan het feestje deelnemen.

Hoe lang op voorhand reserveer ik een kinderfeestje?

Om een optimale organisatie van je verjaardagsfeestje te garanderen, raden wij aan minimaal 3 weken op voorhand te reserveren. Zo hebben wij voldoende tijd om alles voor te bereiden naar je voorkeur.