Unieke en verrassende teamactiviteiten

Collega’s die samen ook plezier kunnen maken, zijn creatiever en productiever. Tijd dus om het kantoor even achter jullie te laten en een leuke teamactiviteit te organiseren. En mag het eens iets anders zijn dan een survivaltocht of paintball shooting? Of wil je vergaderen in een andere omgeving en daarna samen iets leuks doen?

Kies dan voor een van onze meer dan 20 originele workshops voor bedrijven!

  

Praktisch:

 • * De teamactiviteiten vinden plaats in onze Academy’s in heel België: gemakkelijk bereikbaar en tot in de puntjes uitgerust.
 • * We organiseren speciaal voor jullie een workshop onder deskundige begeleiding en met professioneel materiaal.
 • * De meeste workshops duren 3 uur.
 • * De meeste workshops zijn beschikbaar voor groepen tot 20 personen. Zijn jullie met meer collega’s?   Dan kunnen jullie afzonderlijk werken in meerdere workshops en eventueel samen eten.
 • * De workshops kunnen plaatsvinden tijdens de openingsuren van onze Academy's. 
    Dat is:    Ma: 8 tot 18 u.
                  Di tem vrij: 8 tot 22 u.
                  Zat: 8 tot 18 u.
   

 

Sfeervol vergaderen en ontspannen

Business before pleasure? In onze volledig uitgeruste vergaderzalen kan je bijvoorbeeld ook een meeting of presentatie houden met je team. Wil je een knabbel bij de babbel? Dan verzorgen we graag de catering! Meteen na de vergadering kan je de geesten verlichten in de workshop die jullie gekozen hebben. De ideale mix dus tussen werken en ontspanning. Zodat je team weer barst van de positieve energie.

 

Al onze vergaderzalen zijn uitgerust met pc en beamer.

"Met het team volgden we al verschillende workshops bij Colruyt Group Academy. Er is een ruim aanbod van interessante activiteiten die perfect passen in het kader van een korte en krachtige teambuilding. Zo combineerden we al meermaals een teammeeting met een kookworkshop achteraf.”

        Saskia, Key Account Manager bij Coca-Cola European Partners

 

 

Kies uit meer dan 20 teamactiviteiten

Hoe fijn is het om elkaar ook buiten het werk te leren kennen. En dat kan perfect terwijl jullie zelf de handen uit de mouwen steken. We hebben een aanbod van meer dan 20 inspirerende thema’s voor bedrijven in petto.

Geen klassieke teambuildings, maar verrassende workshops waarin collega’s samen ontdekken en (vooral) veel plezier beleven. Denk bijvoorbeeld aan samen koken, grimeren, barbecueën … of wijn, bier of gin proeven. Ontdek op deze pagina ons volledige aanbod.

 

 

Nog een vraag? Lees eerst de Veelgestelde vragen