Online tastings bij Colruyt Group Academy

Bierliefhebber, whiskeyfan of drink je weleens graag rum of gin? Wij hebben alles in huis voor een gezellige online proeverij die je van thuis uit kunt volgen, alleen of met vrienden! Kies uw favoriete thema, log in en laat je begeleiden door onze expert. Hoe verloopt een digitale tasting precies?

Wat is inbegrepen in de prijs van een digitale proeverij?

  • Degustatiepakket
  • Uitleg van een drankexpert
  • Een schat aan informatie, inspiratie en praktisch advies
  • Degustatiefiches
  • Al de antwoorden op je vragen
  • Herbekijk de sessie

Wat gaan we doen tijdens een online tasting?

Bevestiging inschrijven & praktische info

Na het boeken van je sessie ontvang je een bevestiging van je reservatie. De dag na je inschrijving krijgt u per e-mail de Zoom-link toegestuurd waarmee je kan inloggen op het moment van de tasting.  

Vervolgens sturen wij u een eerste herinnering 24 uur voor de sessie en een tweede 1 uur voor de sessie. Zo bent u er zeker van de sessie niet te missen!

Maak je klaar

Je degustatiepakket wordt 4 werkdagen voor de sessie bij u thuis geleverd. Zet ook een paar glazen klaar om de verschillende drankjes te proeven.

De drankenworkshop begint

Installeer je met je laptop of tablet. We moedigen aan om elkaar te zien tijdens het koken, maar dat is geen verplichting.

De trainer leidt je door het proefproces. Terwijl je de drankjes uit je degustatiepakket proeft, krijg je informatie over de herkomst en het productieproces van de drankjes, alsook praktische tips voor een optimale degustatie.

Je krijgt ook een aantal leuke anekdotes en tips. Via de chat kan je live al je vragen stellen. Kortom, alle inspiratie die je nodig hebt om thuis van je drankjes te genieten!

Herbekijk de sessie!

Na de sessie krijg je de degustatiefiches via mail. Iets gemist tijdens de live proeverij? Via de link die we je via mail bezorgden kan je de sessie tot 1 week herbekijken.

Wat vond je van de digitale drankenworkshop?

Na afloop ontvang je een evaluatieformulier in je mailbox. Met deze feedback gaan wij aan de slag om onze activiteiten in de toekomst te verbeteren.

Zin gekregen in een online drankenworkshop?

Tastings om van thuis te volgen