Koken met kinderen

Koken met kids, dat is plezier gegarandeerd! Onze kookworkshops zijn de ideale manier om te beginnen koken met je (klein)kinderen. Dankzij onze kidsproof tips en eenvoudige technieken kan je zelfs met kleuters gaan koken.

Je kapoen kan zich uitleven in de keuken en jij gaat naar huis met een heleboel lekkere (en kindvriendelijke) recepten!

Veelgestelde vragen over onze workshops voor ouders en kinderen

Koken met kinderen is een leuke ervaring. In onze workshops ga je samen aan de slag onder begeleiding van een gekwalificeerde lesgever. Je kind kan uit verschillende thema’s kiezen en krijgt de ruimte om zich te ontpoppen tot een kleine chef!

Samen met kleuters koken is niet alleen toffe qualitytime, het is ook een goede gelegenheid om je kapoen meer groentjes te leren eten. Door zelf een handje te helpen in de keuken zal je kind sneller proeven van een (groente)gerecht.

De kids beginnen te koken na een warm welkom. Kookmateriaal en ingrediënten zijn inbegrepen in de prijs, dus zelf hoef je niets mee te brengen. Na alle kookpret krijg je een drankje en mag je proeven wat de andere deelnemers hebben gemaakt. Jij en je kind gaan geïnspireerd naar huis en ontvangen het receptenboekje per e-mail.

Lees hier meer over hoe het allemaal in zijn gang gaat >

Samen met je kind koken, bekijk ons aanbod