BBQ

Cote a l’os met chimichurri en bier-ginger cocktail

Recept

Wie anders dan de Argentijnen weten hoe je een côte à l'os met pittige chimichurri-saus klaarmaakt? Trakteer jezelf op een Ginger Beer cockail voor een Belgische finishing touch.

Indische kaviaar van aubergines

Recept

Bart helpt je stap voor stap een Indische auberginekaviaar bereiden. Een echte aanrader voor de veggie liefhebbers onder ons!

Gerookte zalm met lakeersaus en Talisker Skye

Recept

Een Schotse single malt wisky pairen met een gerookte zalm met lakeersaus? Een ware match made in food heaven als je het ons vraagt!

Chickenwings met colasaus

Recept

Sticky chickenwings met pittige cola-barbecuesaus?! Je hoor, je leest het goed. Bart toont je hoe je dit typisch Amerikaans gerecht perfect op smaak brengt.

Hasselbackaardappelen op de BBQ

Recept

Wat ruikt er zo lekker buiten? Hasselbackaardappelen op de BBQ met kruidenboter. Een recept dat je meteen moet uitproberen als de eerste lentezon in je tuin of op je terras schijnt.

Balletjes brochette op de BBQ

Recept

Laat de kids de gehaktballetjes rollen. Voeg kurkuma, pesto of andere kruiden toe, prik ze op de brochettes en leg ze op de BBQ. Smullen maar!

Pasta pesto salade

Recept

Een bbq vol verwennerij? Dan is deze heerlijke pasta pesto! Het smaakbommetje is ook supersnel klaar. Dus ook ideaal als je sito presto iets op tafel moet zetten.

Gevulde champignons met Parmezaanse kaas

Recept

De geur van gegrilde champignons doet je watertanden. Kijk hoe de Parmezaanse kaas langzaam smelt en een heerlijk krokant laagje vormt. Gewoon onweerstaanbaar!

Watermeloenlimonade

Recept

Die heerlijk warme dagen komen er nu echt gauw aan. Met een sprankelend glaasje watermeloenlimonade en een zonnebril bij de hand maak jij het mooie weer!

Oosterse kipfilet

Recept

Deze 'Oosterse kipfilet' uit onze workshop 'De perfecte barbecue', bewijst dat je ook héél verrassend kan grillen. Mmm, hoe zeg je njam-njam in het Chinees?

Gemarineerde scampi's met dille mayonaise

Recept

Een topgerechtje voor de zomer: licht, origineel en snel klaar. Hier zorgt dillemayonaise voor de finishing touch.

Ananas op de BBQ met ijs en coulis

Recept

Dankzij dit dessert waan je je in een tropisch vakantieparadijs. Door de ananas te bakken, komt de zoete smaak nog beter uit. Snel opeten vóór het roomijs smelt!