Fitnessen in een leuke en aangename omgeving

JIMS telt meer dan 25 fitnessclubs in België en Luxemburg en wil dé referentie zijn in betaalbare fitness, met de beste prijs-kwaliteitsverhouding. Bij JIMS kan je rekenen op de modernste toestellen, live groepslessen en enthousiaste, opgeleide lesgevers. Je kiest zelf uit de opties en betaalt enkel voor de services die je gebruikt.

Professionele begeleiding

Bij JIMS geen virtuele lessen, al onze lessen zijn live en worden gegeven door gecertificeerde lesgevers. Ons opgeleid personeel zorgt ervoor dat je je altijd goed voelt in onze clubs.

Altijd de nieuwste fitnesstrends

Bij JIMS gaan we altijd voor jou op zoek naar de leukste, nieuwste trends, met de beste internationale choreografieën, die jij wil uittesten. Denk CXWORX, SH’BAM, BodyCombat, en nog veel meer.

Benieuwd? Bekijk ons aanbod voor groepslessen.

Flexibele contracten

Waarom we bij JIMS enkel werken met een abonnement? Omdat jij daar voordeel bij hebt. Want bij een laag tot gemiddeld gebruik betaal je zelfs nog minder dan met een beurtenkaart bij een klassiek fitnesscentrum. Bij JIMS kan je kiezen voor een korte minimumlooptijd van 1 maand. Je vindt geen addertjes onder het gras en beslist zelf wanneer je stopt of opnieuw begint.

Beste prijs-kwaliteitsverhouding

Bij JIMS kan je fitnessen in een leuke en aangename omgeving, zonder overbodige luxe die maar door een klein deel van de leden gebruikt wordt. Want het zijn de extra kosten voor sauna, zwembad of zonnebank die in andere centra de prijzen sterk de hoogte in duwen. In tegenstelling tot klassieke centra, betaal je bij ons enkel wat je gebruikt.


Workshops georganiseerd door Jims

€ 33

Diabetes Type 2: Online cursus over levensstijlimpact

In deze online cursus vol inzichten en concreet advies van experts leer jij diabetes type 2 voorkomen en behandelen met een gezonde levensstijl.