Vache Bleue

Als partner van de Colruyt Group Academy wil Vache Bleue je graag inspireren met boeiende culinaire workshops. Dankzij onze jarenlange ervaring in het maken van kwaliteitskazen zijn wij niet meer weg te denken uit het dagelijkse leven van de Belgen.

Unieke kaas

Kaas kent geen geheimen voor Vache Bleue, de Belgische zuivelspecialist sinds 1927. Wij bieden een breed assortiment geraspte kazen met 100% smaak, zonder kunstmatige toevoegingen.

Wij waren de eersten die een mengsel van 3 kazen aanboden: elke kaas is speciaal geselecteerd op basis van zijn kwaliteit, smaak, textuur en karakter. Wij zoeken het perfecte evenwicht om aan al uw gerechten een vleugje originaliteit toe te voegen.

Ontdek ons assortiment en receptideeën op onze webiste.

De smaak van welzijn

Dilea is een breed assortiment lactosevrije zuivelproducten. Dankzij een uniek procédé wordt de lactose volledig verwijderd, zonder de melk te denatureren.

Onze producten zijn gegarandeerd 100% lactosevrij en bieden dezelfde authentieke smaak en voedingswaarden (vitaminen, mineralen, calcium) als traditionele zuivelproducten.

Klik hier om ons assortiment en receptinspiratie te ontdekken.