Staedtler

Bij STAEDTLER moedigen we elkaar aan om ideeën te delen. Door onze samenwerking met Colruyt Group Academy kunnen we die ideeën tot bij de ouders en hun kinderen brengen. Tijdens de workshops ontdekken ze onze producten én hun eigen creativiteit.

Een hoofd, veel ideeën

Het begint altijd met een idee. Sommige ideeën zijn stilletjes en veranderen onze directe omgeving, andere zijn baanbrekend en hebben een wereldwijde impact.

Bij STAEDTLER geloven we in al deze ideeën en ook in het verwezenlijken ervan. Deze houding laten we zien in ons logo, het hoofd van Mars, en in onze merkclaim Head of ideas. En één van die ideeën is zorgzaam omgaan met de hulpbronnen van onze aarde. Hier ligt onze focus op efficiënte productieprocessen, de gebruikte materialen zoals kunststof en hout, en op de inkoop en het transport van de grondstoffen.

Upcyclen voor een duurzame toekomst

Wij hebben het in de hand om de natuur voor ons, onze kinderen en kleinkinderen te behouden. Daarom hebben we een duurzaam proces ontwikkeld om hout - de belangrijkste grondstof voor onze potloden - op een efficiëntere manier te gebruiken.

Onze Made from Upcycled Wood-potloden worden gemaakt van houtspaanders die in de houtverwerkende industrie ontstaan. Zo gebruiken we hulpbronnen efficiënt, ontzien we het milieu en geven we zelfs de kleinste houtresten een nieuwe bestemming.

Meer weten over STAEDTLER? Neem een kijkje op de website.