Poco Loco

Bij Poco Loco streven we duurzame lange termijn partnerschappen met onze klanten en leveranciers na. Colruyt Group Academy deelt diezelfde normen en waarden en daarom zijn we ook trots op onze samenwerking.
mexican salad bowl wraps

Wereldwijd actief

Ruim 20 Jaar geleden zijn we begonnen met de productie van tortillachips in België. Ondertussen gaan onze producten de hele wereld rond, of het nu gaat om tortillawraps, tortillachips en snacks in allerhande vormen en smaken, dinner kits, kruidenmixes of salsa’s.

Onze missie bestaat erin mensen fantastische smaken te laten ontdekken. Dit is ons kompas in al onze dagelijkse activiteiten en langetermijnoperaties. Het weerspiegelt ook de inspiratie, de passie en het engagement die ons bedrijf voortdrijven.

Verpakking en dienblad tortilla met groenten en kip

Producten van topkwaliteit

Bij Poco Loco bieden we klanten een ruim gamma van tortillawraps, maïssnacks en andere verwante producten die zo kostenefficiënt mogelijk en met de nieuwste technologie geproduceerd worden. Dit volgens de hoogste voedselveiligheids- en kwaliteitseisen, want enkel de allerbeste producten garanderen volledige tevredenheid.

Ontdek hier meer over Poco Loco.