Philadelphia

Met veel plezier werkt Philadelphia samen met Colruyt Group Academy. In deze samenwerking staat verbinding centraal. Wij zijn er namelijk van overtuigd dat kleine genietmomenten ontstaan wanneer mensen met elkaar in verbinding zijn.
Philadelphia

Koester elk moment

Bij Philadelphia geloven we in de kracht van kleine momenten. Momenten waarop we onze geliefden, onszelf of zelfs willekeurige mensen die ons pad kruisen, waarderen. Deze momenten zorgen elke dag voor een vleugje magie, en maken het leven zoveel mooier. Philadelphia’s mix van versheid en een frisse en romige smaak prikkelt al je zintuigen, zodat je volop kan genieten van zulke momenten.

Fris en romig

Het verhaal van Philadelphia is er een van hoge normen en waarden, kwaliteit en versheid dat gepassioneerde mensen ertoe bracht een geweldig product op de markt te brengen en steeds te blijven zoeken naar manieren om het nog beter te maken. Al meer dan 100 jaar brengen we je de frisse en romige smaak van Philadelphia die je zo lekker vindt. Want bij Philadelphia geloven we dat het goede van zuivel elke dag wat aangenamer maakt.

Ontdek hier meer over Philadelphia