Nestlé Baby

Als partner van de Colruyt Group Academy deelt Nestlé Baby graag zijn kennis, expertise én de laatste ontwikkelingen op het gebied van voeding met jonge ouders. Op deze manier willen wij ervoor zorgen dat je als ouder gesteund voelt en eveneens zeker kan zijn dat je jouw baby de best mogelijke voeding geeft.

Lange ervaring

Elke dag is een grote stap naar een gezonde toekomst. De voedingsbehoeften van onze kinderen veranderen razendsnel, vanaf de geboorte tot de peuterfase. Dankzij onze jarenlange ervaring in het maken van voeding voor kleine kinderen, bieden wij een aantrekkelijk productassortiment aan dat beantwoordt aan de behoefte van baby’s en peuters. 

Samenbrengen

Maar daar stopt het niet. Met Nestlé Baby&Me brengen we expertise die verder gaat dan voeding. Het programma ondersteunt zowel mama’s als papa’s tijdens de eerste 1000 dagen van het leven van hun baby door middel van educatieve inhoud, getuigenissen en recepten.

Ontdek hier meer over Nestlé Baby.

Ontdek hier meer over The Daddy Corner.


* Belangrijke mededeling: De beste voeding voor een baby is borstvoeding, aangezien moedermelk een ideaal gebalanceerde voeding voor baby’s is, de baby beschermt tegen ziekten en daarnaast ook vele niet-voedingsgerelateerde voordelen biedt voor zowel baby als moeder. Wij raden u aan bij een gezondheidswerker te rade te gaan alvorens een beslissing te nemen betreffende de voeding van uw baby. Er moet ook professionele hulp gezocht worden bij de voorbereiding en de instandhouding van borstvoeding. Indien u kiest voor borstvoeding, is het belangrijk dat u gezond en evenwichtig eet. Kunstmatige zuigelingenvoeding is bedoeld als vervanging voor moedermelk wanneer de moeder om een of andere reden geen borstvoeding wil of kan geven. De beslissing geen borstvoeding te geven of gedeeltelijk flesvoeding te geven, zal uw productie van moedermelk verminderen. Indien u ervoor kiest geen borstvoeding te geven, mag u niet vergeten dat u moeilijk op deze beslissing kunt terugkomen. Het gebruik van kunstmatige zuigelingenvoeding heeft ook sociale en financiële gevolgen, die u mee in overweging moet nemen. Kunstmatige zuigelingenvoeding moet altijd bereid, gebruikt en bewaard worden zoals beschreven op het etiket, om risico’s voor de gezondheid van de baby te voorkomen.