MyFamily

MyFamily wil kinderen – en de gezinnen waarin zij opgroeien – meer kansen bieden om zich succesvol en gelukkig te ontplooien in de wereld van morgen. De activiteiten van Colruyt Group Academy sluiten perfect aan bij die missie. Een samenwerking kon dus niet langer op zich laten wachten.
Portret familie

Reken voor jouw familie op MyFamily

Wij zijn een van de vijf uitbetalers van het Startbedrag en Groeipakket. Dat ken je misschien beter als kraamgeld of geboortepremie en kinderbijslag of kindergeld. De Vlaamse overheid ondersteunt je financieel via een maandelijks bedrag en MyFamily zet dat stipt en correct op je rekening.

We zorgen er niet alleen voor dat jij het bedrag krijgt waar je recht op hebt, we informeren je ook op een laagdrempelige manier over alles wat met het gezinsleven te maken heeft. Daarvoor rekent MyFamily op zorgvuldig gekozen partners zoals Colruyt Group Academy. Zo kan jij focussen op wat echt telt: qualitytime met je gezin.


Portret familie

Elk gezin is anders: dit is het mijne

We beseffen maar al te goed dat elk gezin anders is. Klein of groot. Eén mama of twee papa’s. Gezinnen met een migratieachtergrond of kinderen met een beperking. En toch is elk gezin ook hetzelfde, want we willen allemaal het beste voor onze kinderen.

Van eerste kindje tot student, MyFamily biedt je de meest toegankelijke informatie en ondersteuning. Van heldere en meertalige online wegwijzers tot fysieke of videoloketten die open zijn wanneer jij tijd hebt. Onze Groeipakketcoaches beantwoorden graag al jouw vragen op de wijze die jij verkiest.

Wil je deel uitmaken van onze warme familie?
Ontdek hier meer over MyFamily

Disclaimer groeipakket My Family