Lima Food

Samen met Colruyt Group Academy willen wij bij Lima Food iedereen motiveren om evenwichtig en gezond te eten zodat geest en lichaam in harmonie zijn.
partner Lima_overzichtsfoto producten

Helemaal bio

Limafood biedt kwalitatieve producten aan die plantaardig en 100% biologisch gecertificeerd zijn. En dit ondertussen al meer dan 60 jaar!

Wij geven de voorkeur aan producten zonder toegevoegde suikers die weinig of geen zout bevatten en aan producten die rijk zijn aan vezels en eiwitten. Daarnaast bieden wij producten die glutenvrij gecertificeerd zijn, of zelfs helemaal suikervrij zijn. Op die manier kunnen wij aan ieders behoefte voldoen.

Duurzaam produceren

Al onze Lima-producten worden met veel zorg en respect voor de natuur en het milieu gemaakt. Daarvoor werken wij met pure ingrediënten zonder toevoegingen of bewaarmiddelen. Bij Lima zijn evenwicht, respect, zuiverheid en openheid de kernwaarden.

Wij zijn als pionier uitgegroeid tot een gevestigde waarde op de markt van biologische voeding. Het assortiment bevat meer dan 200 producten binnen verschillende categorieën waaronder Japanse smaakmakers, plantaardige dranken, koffiesurrogaten en granenwafels.

Ontdek hier het volledig assortiment van Lima Food.