Herta

Als jarenlange trouwe partner van Colruyt Group Academy ondersteunt HERTA het engagement om de consument te inspireren met eenvoudige en lekkere recepten!

De smaak van eenvoudige dingen

Sinds jaren zet HERTA zich in om de samenstelling van haar producten steeds verder te vereenvoudigen. Het resultaat vandaag? Een assortiment charcuterie verlaagd in zout en deeg  zonder bewaarmiddelen. Met nog altijd evenveel smaak en met meer eenvoud op je bord.

Ontdek onze producten: hammen, kipfilets, pulled chicken, spekjes, taartbodems of pizzadeeg om de lekkerste maaltijden te bereiden.

Kook met HERTA

Ontdek onze heerlijke en simpele recepten op onze website en op Instagram (@Hertabelgium). Je vindt er leuke gerechtjes en we delen ook het menu van de week: van zout, zoet, klassiek of iets voor de lekkerbekken… Een salade of een pizza maar ook taarten en aperitiefhapjes: voor elke smaak is er een Herta-recept! Ze zijn eenvoudig en je kan ze thuis klaarmaken en zo een ​​leuke tijd doorbrengen met familie en vrienden. En bovendien, samen koken is fun J!

Ontdek onze recepten.

HERTA, bewaring Zonder Nitrieten