Brussels Family


Brussels Family wil kinderen – en de gezinnen waarin zij opgroeien – meer kansen bieden om zich succesvol en gelukkig te ontplooien in de wereld van morgen. Bij die missie sluiten de activiteiten van Colruyt Group Academy perfect aan. Een samenwerking kon dus niet langer op zich laten wachten.

Reken voor jouw familie op Brussels Family

Wij zijn één van de vijf uitbetalers van het kraamgeld en kinderbijslag. De Brusselse overheid ondersteunt je financieel via een maandelijks bedrag en Brussels Family zet dat stipt en correct op je rekening.

We zorgen er niet alleen voor dat jij het bedrag krijgt waar je recht op hebt, we informeren je ook op een laagdrempelige manier over alles wat met het gezinsleven te maken heeft. Daarvoor rekent Brussels Family op zorgvuldig gekozen partners zoals Colruyt Group Academy. Zo kan jij focussen op wat echt telt, quality time met je gezin.


Elk gezin is anders. Dit is het mijne.

We beseffen maar al te goed dat elk gezin anders is. Klein of groot. Eén mama of twee papa’s. Gezinnen met een migratieachtergrond of kinderen met een beperking. En toch is elk gezin ook hetzelfde, want we willen allemaal het beste voor onze kinderen.

Van eerste kindje tot student, Brussels Family biedt je de meest toegankelijke informatie en ondersteuning. Van heldere en meertalige online wegwijzers tot fysieke of videoloketten die open zijn wanneer jij tijd hebt. Onze kinderbijslagcoaches beantwoorden graag al jouw vragen op de wijze die jij verkiest.

Wil je deel uitmaken van onze warme familie?
Ontdek hier meer over Brussels Family.