Iedereen mee naar de Academy: het verhaal van Ann

Verhalen

Deelneemster Ann neemt vrienden en familie maar al te graag mee naar onze workshops.

Hoe het begon

Foto’s tonen, af en toe verrassen met proevertjes en vooral vertellen hoe plezant het was. Zo maakt deelneemster Ann haar vrienden en familie warm om ook workshops te volgen. De sympathieke ambassadrice kwam al meer dan 40 keer naar onze Academy. En ze bracht mee … al wie haar lief is!

“Het begon allemaal toen mijn mama, Lutgarde en ik bij Colruyt reclame zagen voor de Academy”, zegt Ann. “We koken allebei graag en waren heel benieuwd om het eens uit te proberen. We gingen eerst op ontdekking in Melle, en nu vind je ons in de Academy in Kortrijk.

Nieuwe receptjes leren

Samen experimenteren is leuk: we deden al wereldkeuken, seizoensmenu’s, ovenschotels, comfort food … Bijna wekelijks verwennen we ons gezin met gerechtjes die we leerden in de workshops.”

En hoe ze ook andere vrienden en familie zo ver krijgt om met haar mee te gaan? Ann: “Gewoon vertellen hoe gezellig het is, dat de lesgevers sympathiek zijn, dat je altijd nieuwe dingen ontdekt én dat je achteraf kan smullen van heel wat lekkers.”

Met mijn dochter Emma (23) volg ik vooral hippe thema’s zoals ‘Easy veggie’,‘Easy Italian’ en ‘Street food’. Frank, mijn man, heb ik over de streep getrokken met een BBQ-workshop. En ook onder vriendinnen trekken we regelmatig naar de Academy. Om te koken of eens ‘Home organising’ of ‘Aromatherapie’ te proberen.”

Ook een workshop volgen?