De digitale kookworkshop van Nico: wij feesten vegan

Verhalen

Ook van bij je thuis kan je inspiratie en handige tips krijgen tijdens onze digitale workshops. Nico nam de proef op de som en volgde de digitale kookworkshop 'Wij feesten vegan!' Hij vertelt je hier alles over zijn ervaring:

Geprikkeld om een nieuwe keuken te ontdekken

“Ik kook graag en ik had al een paar keer een fysieke workshop gevolgd. Toen ik het aanbod van de online sessies ontdekte was ik dus wel nieuwsgierig. Ik ontdekte tal van topics die me interesseerde maar omdat ik toch een lichte passie voor koken heb, besloot ik daarmee te starten. Vegan koken is iets wat voor mij relatief onbekend is, dus ik was enthousiast om iets bij te leren

Fijn om met eigen materiaal te werken

"Ook the way of working was nieuw: ik kreeg op voorhand een ingrediëntenlijstje van de Academy waardoor ik zelf boodschappen kon doen. Waar ik op voorhand niet bij stilstond maar ik extra fijn vond, was dat ik gewoon met mijn eigen materiaal kon werken. Dat is toch net iets vertrouwder."

Het hele gezin kon gezellig meevolgen

"Het verloopt ook allemaal heel gemoedelijk, zo kwamen mijn zonen eens piepen in de keuken en kwam mijn vrouw gezellig mee volgen met een aperitiefje erbij. Als we vragen hadden, konden we die probleemloos stellen via een moderator, in beeld of in een chat."

“Dit was voor mij de ideale combinatie: ik leerde iets nieuws én toverde een maaltijd voor het hele gezin op tafel."

Meteen aan tafel schuiven en samen smullen

"Ik heb uiteindelijk echt wel iets bijgeleerd en aan het einde konden we met zijn vieren de voeten onder tafel schuiven. Daarna moest ik ook niet meer naar huis rijden wat comfortabel was. Ik ga zeker nog verder aan de slag om mijn gerecht te perfectioneren en de tips die ik kreeg verder toe te passen."


Ontdek onze kookworkshops

€ 38

Vegetarische eenpansgerechten

Minder afwas, meer smaak! Leer lekkere en verrassende vegetarische eenpansgerechten maken in deze kookworkshop!

€ 0

Start to veggie? Kom naar onze rondleiding!

Evenwichtige en gezondere voeding zijn thema’s die voor iedereen belangrijk zijn. Wil je een eerste stap in die gezonde richting zetten door minder vlees of vis te eten? Makkelijker gezegd dan gedaan!

€ 38

nieuw

Klassiekers, vegan style

Ben je dol op vegan eten, maar ook op grootmoeders keuken? In deze kookworkshop combineren we het beste van beide!

€ 35

Vegetarisch broodbeleg, terrines en groentespreads

Maak in deze kookworkshop zelf vegetarisch broodbeleg en spreads met groenten, noten en vleesvervangers.

€ 38

Comfortfood met wintergroenten

Een lekkere én gezonde portie comfortfood op tafel toveren? Ga aan de slag met heerlijke wintergroenten in deze workshop.

€ 20

Vegan desserts en koekjes voor lekkerbekken (digitaal)

Zoete lekkernijen maken zonder melk, boter en eieren. In deze online kookworkshop maken we vegan desserts en koekjes.

€ 38

nieuw

Een vegan alternatief voor kaas maken

Kaas vervangen door een vegan alternatief? Maak zelf vier soorten kaas in deze workshop en verwerk ze in lekkere gerechtjes.

€ 38

Verrassend veggie

Ga in deze kookworkshop met ons mee op ontdekking in de veggie wereldkeuken.

€ 35

Confituur: puur en gedurfd

In deze workshop verken je al kokend de smaakvolle wereld van confituur: van klassieke tot heel verrassende combinaties.