Op zoek naar een origineel vegetarisch alternatief voor op de BBQ? Dan is de gegrilde portobelloburger met kruidenkaas uit de workshop ‘Winterse BBQ’ vast iets voor jou. Geliefd bij grote eters, kleine eters, vegetariërs, vegans én vleeseters!
Ingrediënten
4 grote portobello's of grotchampignons
2 takjes platte peterselie
150 g kruidenkaas
4 sneetjes notenbrood
1 el geroosterde pijnboompitten
Bereiding
Verwijder het steeltje uit de champignons en snipper fijn. Meng onder de kruidenkaas.
Vul de hoedjes met de kaasmengeling en leg 2 min. op de hete grill. Laat daarna verder garen op indirect vuur.
Toast de sneetjes notenbrood in de broodrooster en leg er de portobello’s op. Werk af met een takje platte peterselie en de pijnboompitten.
Chef kok Joruyn Verheyden zweert bij het poffen van kastanjes. Dit garandeert een heuse smaakexplosie. Maar hoe begin je hier nu aan?
Heerlijke sauzen en gerechten met kalfsfond
Recept
Kalfsfond, onmisbaar in de keuken als basis voor sauzen, soepen, terrines en ragouts. Ontdek de meest ge(s)maakte gerechten met de kalfsfonds van Lacroix.
Broodkrans met pesto en kerstomaten
Recept
Op zoek naar een tof gerecht om op je volgende brunch mee uit te pakken? Probeer eens dit vlechtbrood met pesto. Supergemakkelijk én supermooi om op tafel te zetten!