Homemade pesto verde

Ziehier de lekkerste pesto uit onze workshop ‘Koken met pit(ten), noten en zaden’! Probeer deze aparte variatie-van-de-chef met verse groene kruiden, gorgonzola en aardappelvlokken. Buonissimo!

    Ingrediënten

  • 50 g aardappelvlokken
  • 1 el knoflook
  • 100 g verse basilicumblaadjes
  • 50 g gorgonzola
  • 500 ml zonnebloemolie
  • 50 g spinazie

    Bereiding

  1. Doe de knoflook, de basilicum, de spinazie, de aardappelvlokken en de gorgonzola in de keukenmachine.
  2. Voeg hierna de olie er beetje bij beetje aan toe.
  3. Zout toevoegen naar smaak.
  4. Serveer met pasta naar keuze en werk af met zongedroogde tomaat, grote kappers, Parmezaanse kaasschilfers, basilicumblaadjes.

Bekijk de video: