Vitaminekuurtje nodig? Dit sapje op basis van peren, sinaasappel en groenten is in 1-2-3 klaar. Verfrissend en gezond, dus ‘peerfect’ geschikt voor zomerse dagen.
Ingrediënten
1 appel
2 selderijstengels
1 komkommer
0.5 citroen
1 sinaasappel
2 peren
150 g spinazie
0.5 kl gemalen kaneel
Bereiding
Spoel alle fruit en groenten af onder water.
Laat de spinazie uitlekken.
Schil de sinaasappel, maar laat de overige ingrediënten ongeschild.
Snij de appel, de selder, de komkommer, de peren in blokjes (2 cm).
Doe alle ingrediënten, behalve de kaneel , één voor één in de slowjuicer.
Voeg er tenslotte de kaneel aan toe en roer goed om.
Chef kok Joruyn Verheyden zweert bij het poffen van kastanjes. Dit garandeert een heuse smaakexplosie. Maar hoe begin je hier nu aan?
Heerlijke sauzen en gerechten met kalfsfond
Recept
Kalfsfond, onmisbaar in de keuken als basis voor sauzen, soepen, terrines en ragouts. Ontdek de meest ge(s)maakte gerechten met de kalfsfonds van Lacroix.
Broodkrans met pesto en kerstomaten
Recept
Op zoek naar een tof gerecht om op je volgende brunch mee uit te pakken? Probeer eens dit vlechtbrood met pesto. Supergemakkelijk én supermooi om op tafel te zetten!