Fleur je thuis(werk)dag op met een sandwich ‘kletskop’! Beleg de lekkere Jules Destrooper-koekjes met roomkaas, tomaatjes en Ghandaham en geniet in 1-2-3 van een originele lunch of snack.
- 16 kletskoppen
- 50 g roomkaas
- 8 zongedroogde kerstomaatjes
- 2 sneetjes ganda ham
- 0.5 plantje dille
- 15 g kristalsuiker
Ingrediënten
- Snipper de dille fijn.
- Klop de roomkaas wat op met de suiker.
- Breng verder op smaak met zwarte peper en zout.
- Roer er de dille onder en plaats in de koelkast tot gebruik.
- Snij de ham in fijne snippers en bak krokant in een scheutje olijfolie.
- Beleg 8 kletskoppen met de roomkaas.
- Leg er op één zijde (op de roomkaas) een zongedroogd tomaatje en enkele snippers krokante ham op.
- Dek af met een tweede kletskop.