Kletskop met roomkaas, zongedroogde kerstomaatjes en Gandaham

Fleur je thuis(werk)dag op met een sandwich ‘kletskop’! Beleg de lekkere Jules Destrooper-koekjes met roomkaas, tomaatjes en Ghandaham en geniet in 1-2-3 van een originele lunch of snack.

    Ingrediënten

  • 16 kletskoppen
  • 50 g roomkaas
  • 8 zongedroogde kerstomaatjes
  • 2 sneetjes ganda ham
  • 0.5 plantje dille
  • 15 g kristalsuiker

    Bereiding

  1. Snipper de dille fijn.
  2. Klop de roomkaas wat op met de suiker.
  3. Breng verder op smaak met zwarte peper en zout.
  4. Roer er de dille onder en plaats in de koelkast tot gebruik.
  5. Snij de ham in fijne snippers en bak krokant in een scheutje olijfolie.
  6. Beleg 8 kletskoppen met de roomkaas.
  7. Leg er op één zijde (op de roomkaas) een zongedroogd tomaatje en enkele snippers krokante ham op.
  8. Dek af met een tweede kletskop.

Bekijk de video: