Van een amuse glaasje tot een voedzame maaltijd … Met soep kan je alle kanten uit! En hoe kan je ze mooi garnieren? Deze supermakkelijke kaasvlinders uit de workshop ‘Soep, van klassiek tot verrassend’, strijken met plezier neer op de rand van je bord.
Ingrediënten
1 rol bladerdeeg
150 g emmentaler geraspt
2 kl tijm (gedroogd)
1 ei
Bereiding
Bestrooi het bladerdeeg met de geraspte kaas en gedroogde tijm.
Klop 1 eigeel los.
Rol het deeg van de 2 lange kanten naar het midden toe op.
Druk de twee delen goed tegen elkaar en strijk de rol in met het eigeel.
Laat de rol een halfuur opstijven in de koelkast.
Verwarm de oven voor op 200°C.
Snij de rol in plakjes van 1,5 cm en bak de plakjes 20’ in de oven.
Laat je verrassen door deze heerlijke rode linzensoep, die bovendien een aangename, romige smaak heeft dankzij de kokosmelk. Lees verder om er achter te komen hoe je ze maakt.
Romige pompoensoep met kokosmelk
Recept
Heerlijke dampende pompoensoep smaakt altijd! Met enkele verrassende ingrediënten tover je jouw pompoensoep om tot een ware smaakbom.
Krokante kaaskoekjes
Recept
Verras met deze heerlijke topping voor jouw soep: krokante kaaskoekjes. Supersnel klaar en onweerstaanbaar lekker. Smullen maar!