Van een amuse glaasje tot een voedzame maaltijd … Met soep kan je alle kanten uit! En hoe kan je ze mooi garnieren? Deze supermakkelijke kaasvlinders uit de workshop ‘Soep, van klassiek tot verrassend’, strijken met plezier neer op de rand van je bord.
Ingrediënten
1 rol bladerdeeg
150 g emmentaler geraspt
2 kl tijm (gedroogd)
1 ei
Bereiding
Bestrooi het bladerdeeg met de geraspte kaas en gedroogde tijm.
Klop 1 eigeel los.
Rol het deeg van de 2 lange kanten naar het midden toe op.
Druk de twee delen goed tegen elkaar en strijk de rol in met het eigeel.
Laat de rol een halfuur opstijven in de koelkast.
Verwarm de oven voor op 200°C.
Snij de rol in plakjes van 1,5 cm en bak de plakjes 20’ in de oven.
Met vis op de barbecue maak je gegarandeerd ook heel wat mensen blij. Ook een veggiebarbecue is een goed idee. En dat is meer dan gewoon groenten grillen. En tot slot: zalig zoet of heerlijk hartig, van welke afsluiter ben jij fan?
Spaghetti bolognese met rode linzen
Recept
Extra groenten in het favoriete gerecht van jouw kind? Dat kan met deze vegetarische spaghetti met linzen.
Hoe een luchtige chocomousse maken?
Recept
Wat is heerlijker dan een smeuïge chocolademousse als dessert na de maaltijd. Met deze tips maak je zó een perfecte luchtige chocomousse!