Hoe verloopt een babyworkshop?

We hebben alles in huis voor een unieke ervaring met je baby. Een workshop is het ideale moment om samen lekker te ontspannen! Het enige wat jij moet doen is een thema kiezen. Hoe ziet een babyworkshop er precies uit?

Wat kan je verwachten?

Wat is inbegrepen in de prijs van een babyworkshop?

  • Al het nodige materiaal. (Moet je zelf iets meenemen? Check de workshoppagina)
  • Begeleiding van een gekwalificeerde lesgever
  • Informatiebrochure
  • Een ruime zaal voorzien van alle benodigdheden
  • Een borstvoedingsruimte
  • Een verschoonhoekje voor je baby
  • Koffie, thee, drankje & tussendoortje
  • Gratis parking

Wat gaan we doen tijdens een babyworkshop?

Bevestiging inschrijven & praktische info

Na het boeken van je sessie ontvang je een bevestiging van je reservatie. Enkele dagen voor de sessie ontvang je de routebeschrijving en alle praktische info.

Welkom in onze Academy

Wij ontvangen je 15 minuten voor de start van de lezing. Je kan gratis parkeren op de parking van de Academy. Onze coördinator geeft je een naamkaartje.

Als je met je kindje naar de workshop gaat, kan hij of zij slaperig zijn of juist onder de indruk en opgewonden. Maak je geen zorgen! We zijn er om je te helpen. Bedenk dat alle ouders hetzelfde doormaken als jij.

We doen ook ons best om de plek zo toegankelijk mogelijk te maken voor kinderwagens.

Aan de slag!

De workshop vindt plaats in een multifunctionele ruimte waar alles klaar staat voor jou en je baby. Vergeet niet op je workshoppagina te kijken om te zien je iets extra moet meenemen.

Onze trainers zijn deskundigen op hun gebied: draagconsulenten, vroedvrouwen, fysiotherapeuten... Ze begeleiden je door de workshop en leren je babymassage technieken, prenatale yoga, enz. Je volgt hun stap-voor-stap uitleg terwijl je je ontspant en je ervaringen en indrukken deelt met andere ouders.

De babyworkshops worden in kleine groepen georganiseerd en we verwelkomen daarom maximaal 8 tot 10 deelnemers (kinderen niet meegerekend).

Een moment van pure relaxatie

Tijdens de workshop breng je een ontspannend moment door met je kleintje. Tijdens de meeste workshops kan je partner of een familielid je vergezellen, behalve tijdens zwangerschapsyoga. Voor de workshop over draagtechnieken vragen we je je partner ook in te schrijven, zodat we voldoende materiaal voor alle deelnemers kunnen voorzien.

Nieuwe ideeën voor thuis

Na een gezellig moment doorgebracht te hebben, kan je kind in slaap gevallen zijn... In elk geval kun je rustig je ervaringen uitwisselen met de andere aanwezige ouders. Je vertrekt ontspannen en weet hoe je dit moment thuis kunt herhalen. Heb je nog vragen? Aarzel niet om contact met ons op te nemen!

Wat vond je van de babyworkshop?

Na afloop ontvang je een evaluatieformulier in je mailbox. Met deze feedback gaan wij aan de slag om onze activiteiten in de toekomst te verbeteren.

Zin gekregen in een babyworkshop?

In samenwerking met onze partners