Hoe verloopt een online kookworkshop?

Zin om te koken, nieuwe smaken te ontdekken en handige kooktechnieken te leren zonder je te verplaatsen? Wij hebben alles in huis om er een gezellige digitale kookworkshop van te maken, alleen of gezellig samen met iemand. Het enige wat jij moet doen is je favoriete thema uitkiezen, online inloggen en onze lesgever volgen. Wat gaan we precies doen?

Wat mag je verwachten tijdens je online kooklessen?

Online leren koken? Het kan! Tijdens een digitale kookworkshop leert een ervaren lesgever je lekkere recepten kennen. Jij volgt gewoon online mee en gaat aan de slag in je eigen keuken.  

Wat is inbegrepen in de prijs van een kookles?

In de prijs van een online kookworkshop zijn inbegrepen:

  • Stap-voor-stap recepten onder leiding van een chef
  • Een heleboel culinaire tips
  • Live antwoorden op al je vragen
  • De mogelijkheid om de sessie na afloop te herbekijken
  • Op het einde is het voor jou (en je familie) natuurlijk smullen geblazen

Wat gaan we doen tijdens een digitale workshop koken?

De echte Italiaanse keuken proeven of samen met je kind heerlijke hamburgers maken? Tijdens een online kookworkshop doe je vast heel wat inspiratie op. En dat allemaal onder de professionele begeleiding van een ervaren lesgever. Hoe verloopt de inschrijving? En hoe zit een kookworkshop precies in elkaar?

Bevestiging inschrijven & praktische info

Na het online boeken van je sessie ontvang je een bevestiging van je reservatie alsook het boodschappenlijstje en keukenmateriaal dat je zal nodig hebben.

De dag na je inschrijving ontvang je een Zoom-link waarmee je kan inloggen. 24 uur voor de start van de sessie sturen we je een eerste herinneringsmail en 1 uur voor de sessie start een tweede. Zo mis je de sessie zeker niet!

Log online in

Zet de ingrediënten en het nodige keukengerei klaar voor je inlogt. Installeer je met je laptop of tablet in je keuken. We moedigen aan om elkaar te zien tijdens het koken, maar dat is geen verplichting.

De online kookles begint

De lesgever legt de gerechten uit en daarna gaat het koken van start! Je krijgt praktische tips & tricks. Vragen stellen kan gewoon in de chat of via de video.

Gezellig samen smullen

Klaar met koken? Dan is de online kookles ook aan het einde gekomen. Je kan meteen aan tafel gaan om al je lekkere gerechten te proeven.

De sessie herbekijken?

Iets gemist of de recepten nog eens klaarmaken? Je krijgt een link toegestuurd waarmee je tot 1 week nadien de sessie kunt herbekijken.

Wat vond je van de kookworkshop?

Na afloop ontvang je een evaluatieformulier in je mailbox.

Met deze feedback gaan wij aan de slag om onze activiteiten te verbeteren.

Zin gekregen in een online kookworkshop?


In samenwerking met deze partners:

Logo Elvea