Veelgestelde vragen

Nog een vraag? Hier verzamelden we de meest gestelde vragen en gaven er zo duidelijk mogelijk antwoord op. 

Hoeveel personen kunnen er deelnemen aan een workshop voor bedrijven?

Bij elk thema staat het minimale en maximale aantal deelnemers vermeld.
Op enkele uitzonderingen na, kunnen jullie met 20 personen deelnemen aan een workshop.
Zijn jullie met meer dan 20 collega’s? Dan kunnen jullie in afzonderlijke groepen werken en eventueel samen eten. Het maximale totale aantal deelnemers hangt af van de capaciteit van de gekozen Academy en de beschikbaarheid van zalen en lesgevers.

Wat is inbegrepen in de prijs?

Bij elk thema staat vermeld wat er precies is inbegrepen in de prijs.
Standaard zijn deze zaken inbegrepen:

 •     * de huur van de zaal/keuken waarin de workshop plaatsvindt
 •     * professionele begeleiding (lesgever)
 •     * het nodige materiaal
 •     * niet-alcoholische dranken (water, frisdrank, koffie, thee)
 •     * bij de kookworkshops: na het koken genieten jullie samen van de maaltijd die jullie bereid hebben

Kortom, wij zorgen dat alles aanwezig is om samen met je team in een ongedwongen sfeer aan de slag te gaan en een fijne tijd te beleven.

Kunnen we meerdere workshops gelijktijdig laten plaatsvinden?

Ja. Jullie kunnen samen dezelfde workshop volgen, of bewust kiezen voor verschillende thema’s. Het maximale totale aantal workshops hangt af van de capaciteit van de gekozen Academy en de beschikbaarheid van zalen en lesgevers.

Wat met allergenen?

Het is mogelijk om boter en melk te vervangen door lactosevrije varianten, maar we kunnen geen absolute zekerheid garanderen. Andere producten kunnen immers ook sporen van melk of melkproducten bevatten. In sommige workshops hebben we glutenvrije recepten geïntegreerd.
Wie meer informatie wil over allergenen, kan contact opnemen op 02/363.55.31 of info@colruytgroupacademy.be(link sends e-mail)

Hoelang duren de workshops?

Bij elk thema staat de duurtijd vermeld. De meeste workshops duren 3 uur.

Kunnen we het tijdstip van de workshops kiezen?

Ja en neen.  Jullie kunnen jullie wensen doorgeven. We houden daarmee zo veel mogelijk rekening, maar alles hangt af van de beschikbaarheid van de zalen.

Kunnen we workshops boeken op zondag?

Neen. Op zondag zijn we gesloten.

Mogen we een thema kiezen uit de workshops voor iedereen (= open aanbod voor consumenten)?

Neen. Het aanbod voor bedrijven is een apart aanbod.

Hoelang op voorhand moeten we een workshop voor bedrijven aanvragen?

Hoe vroeger, hoe beter. Zo hebben jullie meer kans dat onze zalen en lesgevers nog beschikbaar zijn.  De uiterste datum is 14 dagen voor het gewenste tijdstip van de workshop (mits beschikbaarheid van de zaal en de lesgever).

Kunnen we in combinatie met een workshop ook vergaderen bij jullie?

Ja. Jullie kunnen voor of na de workshop een extra zaal huren (uitgerust met beamer, flipover, …). Tijdens de vergadering kunnen we ook catering voorzien.

Kunnen we een tweetalige workshop laten plaatsvinden?

Ja. Voor de meeste thema’s kunnen we een beroep doen op tweetalige (NL en/of FR en/of ENG) lesgevers.

Waarom is een workshop voor bedrijven duurder dan een workshop voor consumenten?

Voor onze workshops voor consumenten werken we nauw samen met een aantal leveranciers, waardoor we de huidige prijszetting kunnen aanbieden. Voor de workshops voor bedrijven hebben we vandaag geen partnerships.

 

Vind je antwoord op mijnxtra.be.

Hoe verloopt een kinderfeestje bij Colruyt Group Academy?

In elke workshop is er voldoende afwisseling tussen activiteiten zoals koken, knutselen, bewegen, rustige spelletjes …. Tijdens het feestelijke verjaardagsmoment bieden we drankjes (onder andere kinderchampagne) aan, samen met een versierde verjaardagcake. Kinderen kunnen op dat moment ook hun geschenkje aan de jarige geven.

Voorzien jullie een verjaardagstaart?

Voor elk verjaardagsfeestje voorzien we een versierde cake met verjaardagkaarsjes. Het gaat om een quatre-quarts basiscake, die de meeste kinderen lusten. We versieren de cake met poedersuiker en een eetbare topping. Je kan ook altijd je eigen cake of taart voorzien. Als je liever je eigen cake meebrengt, mag je ons via e-mail verwittigen.

Wat met allergenen?

Het is mogelijk om boter en melk te vervangen door lactosevrije varianten, maar we kunnen geen absolute zekerheid garanderen: andere producten kunnen namelijk ook sporen van melk of melkproducten bevatten. De recepten aanpassen is dus niet mogelijk, maar we kunnen wel een alternatief bij de cake tijdens het verjaardagsmoment voorzien. Wie meer informatie wil over allergenen, kan contact opnemen met de coördinator van het verjaardagsfeestje.

Wat is de prijs per kind?

Een verjaardagsfeestje voor 6 tot 10 kinderen bedraagt € 180 incl. 21 % BTW. Vanaf het 11e kind komt er € 18 per deelnemer bij. Het maximaal aantal deelnemers ligt vast op 12 kinderen per verjaardagsfeestje. Voor het 11e en 12e kind zal er een factuur opgemaakt en nagestuurd worden. 

Wat is het minimaal- en maximaal aantal deelnemers?

Het minimaal aantal deelnemers is 6 kinderen, het maximaal aantal ligt vast op 12 kinderen.

Wat als er meer dan 12 deelnemers zijn?

Om de kwaliteit van onze workshops te garanderen, zijn onze verjaardagsfeestjes voorzien voor maximaal 12 deelnemers. We kunnen wel 2 verjaardagsfeestjes tegelijkertijd organiseren in 2 zalen met 2 lesgevers (in dezelfde of verschillende thema's) en het verjaardagmoment samen vieren.

Vanaf wanneer mogen kinderen deelnemen?

Verjaardagsfeestjes zijn bestemd voor kinderen vanaf de 3de kleuterklas. Per leerjaar wordt een thema aan het feestje gekoppeld. Om de kwaliteit te garanderen, moet de meerderheid van de kinderen dus in het corresponderende leerjaar zitten.

Moeten we zelf voor extra begeleiding zorgen?

Onze animator zorgt voor enthousiaste begeleiding tijdens de workshop. We vragen je wel om voor kinderen van 5 tot 7 jaar (van de 3de kleuterklas tot het 2de leerjaar) zelf voor 2 extra begeleiders (ouder dan 18 jaar) te zorgen, voor kinderen vanaf 8 jaar (vanaf het 3de leerjaar) volstaat 1 extra begeleider. 

Op welke dagen worden verjaardagsfeestjes georganiseerd?

We organiseren verjaardagsfeestjes op woensdagnamiddag, zaterdagvoormiddag en -namiddag. Tijdens schoolvakanties zijn ook andere dagen mogelijk. De beschikbare momenten kan je raadplegen op onze website. Op zondag en maandag zijn onze Academy’s gesloten. Ook van 15/7 t.e.m. 15/8 en tussen Kerst en Nieuwjaar zijn we gesloten.

Kan ik afwijken van de feestmomenten die op de website staan?

Nee, je kan alleen kiezen uit de data en tijdsblokken die we voorzien in de kalender op onze website. Een paar keer per jaar voegen we nieuwe feestmomenten toe. Wanneer dat is, kom je te weten op onze website.

Kan ik een verjaardagsfeestje annuleren?

Het is mogelijk om een verjaardagsfeestje te annuleren onder bepaalde voorwaarden. Als je meer dan 4 weken vooraf annuleert, heb je recht op een volledige terugbetaling van het betaalde bedrag. Als je tussen 4 weken en 15 dagen annuleert, heb je recht op 50 % terugbetaling van het betaalde bedrag. Als je een verjaardagsfeestje minder dan 15 dagen vooraf annuleert, is er geen terugbetaling mogelijk.

Kunnen verjaardagsfeestjes van Colruyt Group Academy ook thuis plaatsvinden?

We organiseren alleen feestjes op locaties die we zelf voorzien. Naargelang je wens, vindt je verjaardagsfeestje plaats in:

 • Egide Van Ophemstraat 50, 1180 Ukkel
 • Edingsesteenweg 455, 1500 Halle (Heulenberg)
 • Edingsesteenweg 249, 1500 Halle (Hellebroek)
 • Kerkeblokstraat 10, 1850 Grimbergen
 • Interleuvenlaan 17A, 3001 Heverlee
 • Genkersteenweg 69, 3500 Hasselt
 • Brusselsesteenweg 157, 9090 Melle
 • Burgemeester Vercruysselaan 12-14, 8500 Kortrijk
 • Chaussée de Liège 477, 5100 Jambes
 • Boulevard Frankignoul 6, 4000 Luik  (Vanaf 17/9/2019).

Voorlopig organiseren we geen verjaardagsfeestjes in de Academy van Bergen.

Kan ik een cadeaubon gebruiken bij een verjaardagsfeestje?

Ja, het is mogelijk om een cadeaubon in rekening te brengen voor een verjaardagsfeestje.

Kan ik een verjaardagsfeestje plannen voor 2 kinderen tegelijk?

Als je een verjaardagsfeestje plant voor 2 jarigen, vieren we hen allebei! Maar het maximaal aantal deelnemers voor 1 feestje blijft wel 12 kinderen.

Kunnen kinderen met een beperking deelnemen aan een verjaardagsfeestje?

Het concept van onze Academy’s is aangepast aan mensen met een beperkte mobiliteit. Alle parkeerplaatsen, zalen en toiletten zijn makkelijk beschikbaar. Voor een ideaal verloop van een verjaardagsfeestje, raden we aan kinderen met een beperking te laten begeleiden door een volwassene. Neem zeker vooraf contact op met onze coördinatoren, ze zullen antwoorden op al je vragen. En als je onze Academy op voorhand wil bezoeken, ontvangen ze jou met plezier.

Wanneer ontvang ik de uitnodigingen van het verjaardagsfeestje?

Na je reservatie contacteren we je voor de adresgegevens. Na ontvangst van de gegevens versturen we de uitnodigingen meteen.

Kan ik zelf een thema kiezen of aanpassen voor een workshop?

Je kiest het thema van je kinderfeestje aan de hand van het door onze coördinatoren en lesgevers vastgelegde aanbod. Het is niet mogelijk om zelf een thema te bedenken of het draaiboek van een thema te veranderen.

Krijgen de deelnemers van een verjaardagsfeestje een souvenir?

We voorzien voor elke deelnemer een goodiebag met producten van onze partners. De inhoud van de goodiebag kan verschillen naargelang het thema van je verjaardagsfeestje.

Wat is het verschil tussen een workshop en een verjaardagsfeestje?

Colruyt Group Academy voorziet workshops voor kinderen met een bepaald thema en een vooraf vastgelegde datum en locatie. Je vindt deze workshops onder de rubriek “workshops voor iedereen”. Tijdens een workshop is er geen verjaardagmoment met cake en drankjes. Inschrijven voor een van onze workshops kan via de website.

Onze verjaardagsfeestjes zijn voorbehouden voor de jarige en zijn vriendjes, waarbij ze zelf het thema kiezen. Bovendien zetten we de jarige extra in de bloemetjes tijdens het verjaarmoment mét cake en drankjes!

Hoe lang op voorhand reserveer ik een verjaardagsfeestje?

Je kan reserveren zolang er data beschikbaar zijn. Een paar keer per jaar voegen we nieuwe feestmomenten toe. Wanneer dat is, kom je te weten op onze website.

Ontvangen personeelsleden van Colruyt Group korting?

Colruyt Group voorziet geen korting voor personeelsleden bij de organisatie van een verjaardagsfeestje.

Moeten de kinderen verkleed naar het verjaardagsfeestje komen?

Kinderen mogen verkleed naar het verjaardagsfeestje komen, maar het is zeker geen verplichting. Voor sommige thema’s hebben we accessoires voorzien. Voor andere thema’s niet.


 

 

Heb je een vraag rond het bestellen van een cadeaubon? Misschien vind je het antwoord wel in onze veelgestelde vragen.
 
Hoe wissel ik mijn cadeaubon in?
Kies een workshop uit ons ruime aanbod. Bij het afrekenen kan je de code van je cadeaubon ingeven en wordt hij automatisch verwerkt. Per reservatie kan je één code gebruiken.

Moet ik mijn cadeaubon in één keer besteden?
Je cadeaubon wordt automatisch toegepast op de volledige waarde van je winkelmandje. Overschrijdt de waarde van je winkelmandje het bedrag op je cadeaubon dan vragen we je het restbedrag te betalen via een betalingswijze naar keuze.

Wanneer krijg ik mijn cadeaubon?
Kies je voor een digitale bon, dan zit die meteen bij je bevestigingsmail. Die krijg je max. 1 werkdag na je aanvraag.
Onze papieren cadeaubon krijg je binnen de 2 werkdagen.

We activeren de cadeaubon enkele werkdagen nadat we jouw betaling gekregen hebben. 

Ik heb de digitale/papieren cadeaubon nog niet ontvangen, wat nu?
Stuur een mailtje naar info@colruytgroupacademy.be of bel 02 363 55 31. Wij sporen dan snel je cadeaubon op.

Ik ben mijn cadeaubon kwijt, wat nu?
Geen probleem, je kan een nieuwe digitale versie opvragen door een mailtje te sturen naar info@colruytgroupacademy.be. Of neem contact met ons op via het nummer 02 363 55 31.

Hoe lang is mijn cadeaubon geldig?
Onze cadeaubonnen zijn 1 jaar geldig, vanaf de aanvraag van de cadeaubon. Die termijn kan (gratis) verlengd worden:

- voor cadeaubonnen die binnenkort (maximaal 2 maanden) vervallen,
- voor cadeaubonnen die recent vervallen zijn (maximaal 2 maanden).

Je cadeaubon kan maar 1 maal verlengd worden, met een termijn van maximaal 2 maanden.

Opgelet: de geldigheidsduur van je cadeaubon kan pas verlengd worden als je ons contacteert. De geldigheidsduur van je cadeaubon wordt dus niet automatisch verlengd.

Voor welke workshops kan ik de cadeaubon gebruiken?
De cadeaubon is geldig voor alle workshops in ons aanbod, behalve voor de workshops voor groepen en voor verjaardagsfeestjes.

Hoe wordt mijn cadeaubon verrekend als ik ook een promo code gebruikt?
We houden eerst rekening met je promo code en passen daarna pas je cadeaubon toe.

Hoe kan ik het saldo van mijn cadeaubon raadplegen?
Om je saldo te consulteren moet je ingelogd zijn. Je kan dan onder je profiel je cadeaubon ingeven.

Als je kiest om online te betalen via Visa, Mastercard of Bancontact, dan word je automatisch naar een beveiligde omgeving geleid, beheert door Ingenico. Je kan je betaling dus volledig veilig uitvoeren. 

Jazeker! Om steeds op de hoogte te blijven kan je je inschrijven op onze nieuwsbrieven.
Dat doe je zo:
- Schrijf je in op een nieuwsbrief bij het registreren
- Ga op jouw account naar "Mijn communicaties"

Hou zeker ook onze Facebook-pagina in het oog!

Stuur een mail naar info@colruytgroupacademy.be met een beschrijving van  het verloren voorwerp. Je kan het dan komen afhalen. We kunnen het ook opsturen naar je adres. Dit is wel op eigen risico.

Colruyt Group Academy blijft groeien. Binnen enkele jaren willen we over het hele land actief zijn. Bekijk al onze locaties.

Specifieke vragen over een workshop kan je altijd stellen via ons contactformulier. Een collega neemt dan zo snel mogelijk contact met je op.

Probeer je zoekfilters aan te passen. Vind je hem nog niet terug,  dan wordt de workshop waarschijnlijk niet meer georganiseerd tijdens dit seizoen. Hou onze website in het oog voor het nieuwe programma.

Als je  contact wil opnemen met een van onze medewerkers kan je tijdens de kantooruren altijd bellen naar 02/363 55 31.

Bezorg ons je CV samen met je motivatie. Alle details vind je op onze pagina word lesgever.

Bij je inschrijving kan je de namen invullen van alle personen die je wil inschrijven.

Klik bovenaan op je naam wanneer je ingelogd bent. Je krijgt een overzicht van al je inschrijvingen en de status van je betalingen.

Na je inschrijving en betaling ontvang je alle details over de workshop.

Je kan je inschrijving kosteloos annuleren tot 30 dagen voor aanvang van de workshop. Stuur hiervoor een mail naar info@colruytgroupacademy.be.

Dat kan. Bij je inschrijving staat in het begin jouw naam  automatisch ingevuld. Verander  je naam in de naam van de persoon die je wil inschrijven.

Opgelet: soms belandt de bevestigingsmail in je spamfilter, dus check dat even. 
Niets ontvangen? Stuur een mail naar info@colruytgroupacademy. We helpen je zo snel mogelijk verder.

Tot 30 dagen voor je workshop kan je zonder probleem je inschrijving aanpassen. Stuur hiervoor een mail naar info@colruytgroupacademy.be.

Na je inschrijving kan je kiezen tussen betalen via overschrijving of online betalen.

Het duurt altijd enkele dagen voor een betaling verwerkt is.
Opgelet: soms belandt deze mail in je spamfilter, dus check dat even. 

Heb je een week na je betaling nog geen bevestiging ontvangen? Bel dan tijdens de kantooruren naar 02/363 55 31.

Colruyt Group Academy biedt ook workshops op maat van bedrijven en groepen. Alle details vind je op onze pagina voor bedrijven.

Dat kan in combinatie met een workshop. Meer info vind je op de infopagina van teamactiviteiten.