Een megaleuk feestje met je vriendjes

Geen verjaardag te vieren? Dat geeft niet, want élke gelegenheid is goed om je kind te verrassen. Organiseer een leuk feestje en nodig alle vriendjes en vriendinnetjes uit. Gewoon voor de fun! Colruyt Group Academy zorgt dat het écht onvergetelijk wordt. Van superhelden en boerderijdieren tot ijsprinsessen en emoji’s: in onze Academy’s leven kapoenen van 5 tot 12 jaar zich uit met supertoffe, gekke en leerrijke activiteiten. Bekijk snel samen met je oogappel onze 13 originele themafeestjes. Kiezen maar en… klaar!

Jouw feestje praktisch:

  • Prijs€ 180 (inclusief btw) voor 10 kinderen.

  • Duur3 uur.

  • Hoe reserveren? Kies een van onze 13 thema's en boek je feest online. Je krijgt van ons een e-mail en kan dan aangeven of het om een gewoon kinderfeest of een verjaardagsfeest gaat. In het laatste geval voorzien we een verjaardagsmoment.
  • Capaciteit: standaard vinden onze feestjes plaats voor 10 kindjes. Wil je een extra vriendje uitnodigen? Dat kan, maar hou wel rekening met een maximum van 12 kinderen (inclusief de jarige). Voor extra kinderen maken we na het feestje een factuur op van € 18 per kind.
  • Extra begeleiding: voor kinderen van 5 tot 7 jaar (van de 3de kleuterklas tot het 2de leerjaar) vragen we je om zelf voor 2 extra begeleiders te zorgen, voor kinderen vanaf 8 jaar (vanaf het 3de leerjaar) volstaat 1 extra begeleider. Per feestje mogen er maximaal 2 begeleiders zijn. Wat verwachten we van een begeleider? Begeleiders steken een handje toe bij de uitvoering van de activiteiten (koken/knutselen), onder begeleiding van de animator.

  • De persoon die de reservatie maakt, blijft de contactpersoon voor het hele gebeuren, ook voor de betaling. Op de dag van het feestje, mogen de kinderen echter ook begeleid worden door andere personen dan de contactpersoon (bijv. door de ouders).
  • Mogelijke tijdstippen: op woensdagnamiddag- en zaterdag (tijdens schoolvakanties zijn ook andere weekdagen mogelijk, met uitzondering van maandag). Let op: we zijn gesloten van 15 juli t.e.m. 17 augustus en tussen kerst en nieuwjaar.

  • Locaties: de feestjes vinden plaats in onze Academy’s in heel België: gemakkelijk bereikbaar en tot in de puntjes uitgerust.

  • Allergieën of intoleranties: de recepten uit de workshop kunnen we helaas niet aanpassen, maar we kunnen wel een alternatief bij de verjaardagscake voorzien.

            Nog een vraag? Lees eerst de Veelgestelde vragen


Jij kiest je moment en wij doen de rest

Het feestje van je kind voorbereiden? Daarvoor hoef jij als ouder (bijna) niets te doen! Kies samen het favoriete thema van je oogappel, duid de Academy van je keuze aan en prik meteen een datum in onze kalender. Betaal online … en klaar! Je feestje ligt vast, een animator is beschikbaar en wij regelen verder alles. 

 

Geen tijd voor verveling

Een enthousiaste bende bij elkaar gekregen? Dan staat jullie een onvergetelijke namiddag te wachten, afgestemd op het gekozen thema en de leeftijd van de kinderen. Alle activiteiten zijn speels én leerrijk. Want bij elk feestje gaan we knutselen, bewegen, koken en iets rustigs doen. Nog tijd over? Dan voorzien we nog enkele leuke extra’s zoals kleurplaten en spelletjes.     

    

Kies uit 13 superleuke thema’s

In de huid kruipen van echte piraten, op reis naar een winterwonderpaleis, een berenfestijn of een boerderijfeestje? Het kan allemaal! Want bij ons zijn alle feestbeesten vanaf 5 jaar welkom. Iets oudere kapoenen kunnen zich een superheld wanen, feest vieren in de Far West of zich uitleven met thema’s zoals dolle dino’s, blije bijen, unicorns en picknick-pret. En ook je (prille) tiener is nog jong genoeg voor een heuse Kids in America-, emoji- of apero party! Pret verzekerd op elke leeftijd!


Unicorns only! Vlieg jij net zoals deze toffe bende mee naar de regenboog?


Verras ook jouw kapoen met een spetterend feestje!

ONTDEK DE VERSCHILLENDE THEMA'S