Halloween sluipt het huis binnen … Klaar om mee te bibberen?

Halloween

Kijk daar, zombies op pad! Is dat jouw huis of een spookslot? Op tafel staat een vreemd brouwsel … misschien wel een toverdrankje? Eén ding is zeker: Halloween is er en laat zich niet wegjagen! Ben jij klaar om te rillen van angst … of plezier?

Laat je beheksen door onze inspiratievideo’s recht uit het rijk der duisternis. Decoraties die je de stuipen op het lijf jagen, monsterlijke grime-ideeën of recepten om kippenvel van te krijgen: je duiveltjes zullen dit halloweenfeest niet snel vergeten!

Huiveringwekkende deco

Mummie-theelichtjes

Als de nacht valt, kunnen monsters op elk moment opduiken uit de kast. Gelukkig verlichten deze vrolijke mummie-theelichtjes snel onze angst.

 

Origami-pompoenen

Deze zorgvuldig gevouwen origami-pompoenen voelen zich onkreukbaar op jouw halloweenfeest!

 

Monsterlijke grime

Mexicaans skelet

Vampier, zombie, duivel … En er bestaan nog meer enge snoeten. Misschien dit jaar eens dit superoriginele Mexicaanse skelet uitproberen?

 

Heks

Voor het feest van het jaar, wil de opperheks zich eens helemaal uitdossen. Bekijk hoe je haar in enkele penseelstreken prachtig maquilleert.

 

Recepten die kippenvel bezorgen

Mummie-hotdogs

Mummie-hotdogs

Ook monsters moeten af en toe hun maag vullen. Ze verslinden in één hap deze overheerlijke mummie-hotdogs!

Verslind heerlijke mummie-hotdogs

 

Toverdrankje

Toverdrankje

De opperheks heeft een vreemd brouwsel klaargemaakt om je dorst te lessen. Proef en zie wat er gebeurt als je dit toverdrankje opdrinkt.

Proef een vreemd toverdrankje

 

Heks

Vleermuis-cupcakes

Kleine vampieren zetten bloeddorstig hun tanden in deze vleermuis-cupcakes. Ook in de onderwereld houden ze van wat zoetigheid.

Zet je tanden in vleermuis-cupcakes

 

Al het materiaal om thuis te knutselen en grimeren én de griezeligste kostuums, vind je bij Dreamland.

In samenwerking met