DETAILINFO - Mijn workshop in coronatijden

Laatste updates

* UPDATE - 3 juli 2020, 15u

Aangepaste activiteiten 

Nu de coronamaatregelen de afgelopen weken stilaan versoepelden, kunnen we samen met jou eindelijk uitkijken naar de start van een gloednieuw Academy-aanbod dat aan de nieuwe situatie is aangepast. Half juli brengen we je op de hoogte van wat we allemaal in petto hebben. We houden de moed erin!

 

FAQs

Mijn workshop is geannuleerd. Wat nu?

We vinden het heel jammer dat jouw workshop niet kan doorgaan. We willen er graag alles aan doen om het weer goed te maken. Daarom geven we jou een voucher ter waarde van het bedrag dat je bij de boeking hebt betaald. Deze voucher is één jaar geldig en kan je gebruiken om een nieuwe workshop naar keuze te boeken. Je krijgt je voucher zo snel mogelijk via e-mail.

Ik was ingeschreven voor een workshop die geannuleerd is maar heb geen e-mail gekregen. Wat nu?

Als een workshop geannuleerd wordt, nemen we via e-mail contact op met iedere klant die een boeking heeft gedaan. Als je ingeschreven werd door een vriend(in) dan kan je zeker zijn dat hij of zij de e-mail met de vouchers heeft ontvangen. Vraag dit dus even na. 
 
Tip: Vind je onze e-mail niet terug in je mailbox? Kijk zeker eens tussen je spamberichten!

Wanneer mag ik mijn voucher verwachten?

We versturen de vouchers altijd zo snel mogelijk na de annulatie. Voor de reeds geannuleerde workshops geldt het volgende: 
* Voor workshops tussen 13 maart - 31 juli: alle vouchers zijn al verstuurd.

Waarom annuleren jullie deze workshop? Het gaat toch om max. 16 deelnemers?

Het klopt dat we uiterst voorzichtig zijn. Uit voorzorg staan al onze workshops on hold zodat onze klanten en lesgevers geen enkel gezondheidsrisico moeten lopen. Natuurlijk begrijpen we je ongeduld. Ook wij staan te popelen om jou en je vrienden opnieuw te kunnen verwelkomen. Hou daarom zeker onze laatste updates in de gaten!

Wat gaan jullie na de zomer doen?

Het is niet omdat we dit najaar geen klassieke workshops aanbieden, dat onze organisatie volledig stilligt. Achter de schermen zijn we volop bezig met het uitwerken van een alternatieve, digitale én coronaproof programmering. Hoe die er exact zal uitzien en wanneer we die lanceren, kunnen we op dit moment nog niet zeggen. Maar van zodra we meer nieuws hebben, geven we jou een seintje via e-mail en zetten we alle info op deze website. 

Zal ik dezelfde workshop nog op een later tijdstip kunnen boeken?

Hierover kunnen we je helaas geen uitsluitsel geven. Het is zo dat de thema’s van onze workshops regelmatig wisselen. Ook zijn we soms door omstandigheden buiten onze wil verplicht om ons aanbod bij te sturen. We raden je daarom aan om regelmatig onze website te bezoeken en onze laatste updates te volgen.

Kan ik mijn volgende workshop op een andere locatie laten doorgaan?

Ja hoor, want je krijgt een voucher. Je mag dus helemaal zelf beslissen welke workshop je volgt, en ook waar en wanneer je die volgt.

Kan ik zelf kiezen wanneer ik mijn nieuwe workshop volg?

Jazeker, want je krijgt een voucher. Je mag dus helemaal zelf beslissen welke workshop je volgt, en ook waar en wanneer je die volgt.

Ik heb nog een andere activiteit gepland. Wat gebeurt daarmee?

  • - De laatste info over verjaardagsfeestjes vind je hier.
  • - De laatste info over bedrijfsworkshops vind je hier.Blijf je graag op de hoogte? Hou dan de updates op deze pagina in de gaten en schrijf je in op onze nieuwsbrief