DETAILINFO - Mijn verjaardagsfeestje in coronatijden

Laatste updates

* UPDATE - 23 juni 2020, 15u

Hoera! Je kan nu kidsactiviteiten boeken voor het najaar 

De coronamaatregelen worden beetje bij beetje versoepeld. Kinderen slaken alvast een zucht van opluchting: ze mogen weer naar school en ook op zomerkamp. Daarom hebben we beslist dat je vanaf nu opnieuw verjaardagsfeestjes kan boeken met een datum vanaf september. De feestjes zullen wel wat aangepast worden om ze coronaproof te maken. Alle details krijg je later nog van ons.


FAQs

Kan mijn reeds geplande verjaardagsfeestje nog doorgaan?

Tot en met 31 juli liggen al onze activiteiten stil. Dit geldt dus ook voor de verjaardagsfeestjes die gepland staan. We zijn er ons van bewust dat dit geen leuke boodschap is voor je kleine kapoen. Maar we willen uiteraard geen enkel risico lopen als het gaat om de gezondheid van jou, je familie en onze medewerkers. Wil je op de hoogte blijven als feestjes opnieuw mogen en kunnen doorgaan? Hou dan zeker onze laatste updates in de gaten!

Wat met de verjaardagsfeestjes in het najaar?

Goed nieuws! Vanaf nu kan je opnieuw verjaardagsfeestjes boeken met een datum vanaf september. Wel zullen de feestjes wat aangepast worden om ze coronaproof te maken. Zo kunnen de kids een leuke en veilige verjaardag beleven samen met hun vriendjes. Wil je op de hoogte blijven van alle details? Volg dan de updates op deze pagina of schrijf je in op onze nieuwsbrief.

Krijg ik mijn geld terug als jullie mijn feestje annuleren?

Jazeker. Dit is voor iedereen een vervelende situatie en daarom betalen we de kosten voor het geannuleerde feestje gewoon terug. Hopelijk kan je je lieveling alsnog een leuke verjaardag bezorgen.

Wanneer wordt mijn geld teruggestort?

Na elke annulatie betalen we het geld zo snel mogelijk terug. Voor de reeds geannuleerde verjaardagsfeestjes geldt het volgende: 
 
- Voor feestjes tussen 1 juli - 31 juli: in de eerste week van juni storten we het geld terug op jouw rekening. 
- Voor feestjes tussen 13 maart - 30 juni: alle terugbetalingen zijn al verwerkt.

Ik heb ook nog een andere activiteit gepland. Wat gebeurt daarmee?

  • - De laatste info over bedrijfsworkshops vind je hier
  • - De laatste info over andere workshops vind je hier.Blijf je graag op de hoogte? Hou dan de updates op deze pagina in de gaten en schrijf je in op onze nieuwsbrief