Creatieve workshops samen met kinderen

Laat je creativiteit de vrije loop tijdens een van onze originele creatieve workshops samen je (klein)kinderen. Onder de vleugels van onze lesgever gaan jullie tijdens de workshop creatief aan de slag met verf, penselen, klei en zoveel meer.

Je kapoen haalt de kunstenaar in zich boven en jij gaat naar huis met talloze nieuwe knutselideeën!

Veelgestelde vragen over onze creatieve workshops

Tekenen, schilderen, boetseren: kinderen zijn er gek op. Met eenvoudige technieken (en een klein beetje hulp) leren zelfs de allerkleinsten al knutselwerkjes maken in onze creatieve workshops.

Je kind kan uit verschillende thema’s kiezen en ontdekt zo dat er een echte kunstenaar in zich schuilt!

Kinderen vinden het niet alleen heerlijk om creatief bezig te zijn, het is ook erg belangrijk voor hun algemene ontwikkeling.

Door te knutselen, schilderen of koken verbeteren ze hun motorische vaardigheden, leren ze zich beter te concentreren én vergroten ze hun zelfvertrouwen. Door zelf iets moois te maken, zal je je kleine spruit zien stralen van trots!

De kids gaan van start na een warm welkom. Al het nodige materiaal is inbegrepen in de prijs, dus zelf hoef je niets mee te brengen.

Na al afloop krijgen jullie een drankje en mogen jullie elkaars creaties bewonderen. Jij en je kind gaan geïnspireerd naar huis en ontvangen een doe-boekje om thuis zelf aan de slag te gaan.

Ontdek hier hoe we te werk gaan tijdens onze kidsworkshops >

Ontdek ons aanbod creatieve ouder-kind workshops