Coronarichtlijnen voor onze lesgevers tijdens onze kinderactiviteiten en verjaardagsfeestjes

*Update 14/09/2021

Ook voor onze kinderactiviteiten hebben we een aantal wijzigingen doorgevoerd zodat onze jongere deelnemers op een veilige manier kunnen genieten van een leuke workshop en/of verjaardagsfeestje!

We bieden twee soorten activiteiten voor kinderen aan: de workshops van het open aanbod en de verjaardagsfeestjes.
Vanaf september bieden we onze verjaardagsfeestjes ook aan zonder verjaardagmoment, voor ouders die hun kinderen samen een activiteit willen laten volgen.

Workshops: kids (open aanbod) non food

Voor de animatoren zijn de algemene richtlijnen van toepassing.

Voor de deelnemers  zijn de algemene richtlijnen van toepassing voor workshops met individuele inschrijving. Deze kan je terugvinden op onze webpagina voor consumenten.

Gelieve als animator er mee voor te zorgen dat deze door onze deelnemers nageleefd worden, alsook de volgende afspraken:

  • De animator deelt het materiaal uit en probeert de kinderen erop te wijzen het zoveel mogelijk persoonlijk te houden.
  • Bij culinaire activiteiten: de animator zorg dat de verpakkingen maximaal opgebruikt worden en laat de kinderen niet zelf hun ingrediënten nemen.
  • de animator moet gedurende de gehele workshop een mondmasker dragen (de afstand kan met kinderen niet gegarandeerd worden).

Verjaardagsfeestjes en feestjes zonder verjaardag-moment

Voor de animators zijn de algemene richtlijnen van toepassing.

Voor de deelnemers  zijn de algemene richtlijnen van toepassing voor verjaardagsfeestjes. Deze kan je terugvinden op onze webpagina webpagina voor consumenten.

(*) Gelieve als animator er mee voor te zorgen dat deze door onze deelnemers nageleefd worden, alsook de volgende afspraken:

  • de animator moet gedurende de gehele workshop een mondmasker dragen (de afstand kan met kinderen niet gegarandeerd worden).