Welkom in Namen

01/09/2015Achter de schermen

In oktober opent Colruyt Group Academy zijn eerste eigen centrum in Wallonië, in Namen. Het gloednieuwe, moderne gebouw biedt ook onderdak aan verschillende andere enseignes van Colruyt Group. Met een oppervlakte van 1.000 m² beschikt de Academy er over zeven vergaderzalen en twee volledig ingerichte keukens. Het gebouw is makkelijk bereikbaar en heeft een grote parking. Welkom!

Meer dan winkels
Colruyt Group is een hechte familie van bedrijven, gebouwd op sterke waarden. Een van die waarden is het geloof in het potentieel van zijn medewerkers. Daarom doet het bedrijf er alles aan om zijn medewerkers te laten groeien, onder andere met tal van opleidingen. Niet alleen professionele, maar ook persoonlijke groei is daarbij belangrijk. Want als de medewerkers groeien, groeit het bedrijf mee.

Vanuit diezelfde gedachte zag Colruyt Group Academy in 2012 het levenslicht. Particulieren, groepen en bedrijven zijn er welkom voor interessante workshops. Ondertussen bestaat het aanbod uit een hele reeks kookateliers, inspirerende lezingen en interactieve workshops.

Met onze lesgevers, leveranciers, lokale overheden en de bedrijven van Colruyt Group willen we van de Academy een echte ontmoetingsplek maken. Samen met jullie gaan we op zoek naar oplossingen en inspiratie voor elke dag. En ondertussen bouwen we verder aan een Academy in elke provincie, want in de toekomst willen we iedereen bereiken.