Maak kennis met ... Jessica, van onze Academy in Ukkel!

06/06/2018Achter de schermen

Waarom wilde je werken voor Colruyt Group Academy?

Ik was op zoek naar een afwisselende job. Ik heb lang gewerkt in de evenementensector en ik had nood aan een nieuwe uitdaging. Tijdens mijn zoektocht stuitte ik op de vacature van lokale coördinator voor Colruyt Group Academy.

Wat houdt je job in?

Ik zorg ervoor dat de Academy operationeel is: ik ben verantwoordelijk voor alle reservaties, bereid de zalen voor en bestel de catering. Als een bestelling aankomt, kijk ik na of alles klopt. Tijdens de workshops ontvang ik de deelnemers en zorg ik dat ze het helemaal naar hun zin hebben, zodat ze staan te popelen om terug te komen.
 

"Ik vind het leuk om te kijken naar wat onze deelnemers maken en hen te zien luisteren naar de adviezen van onze lesgevers."
 

Welke workshop vind je het leukst?

Eerlijk gezegd heb ik geen voorkeur. Meestal zijn het onze lesgevers die voor mij het verschil maken. Zij slagen er vaak in om een groepsgevoel te creëren bij mensen die elkaar voordien nog niet kenden. Dat brengt meteen veel sfeer en maakt een workshop nóg leuker!

Wat is je favoriete plaats in de Academy in Ukkel?

Ik hou van de keuken. Ik heb enkele jaren geleden zelf een avondcursus koken gevolgd en ik vind het leuk om te kijken naar wat onze deelnemers maken en hen te zien luisteren naar de adviezen van onze lesgevers.

Hoe zou je jezelf beschrijven?

Ik ben een heel sociaal persoon die niet graag stil zit. Ik hou van contact met mensen en me nuttig maken. Ik ben niet bepaald een ochtendpersoon, maar ik kom altijd werken met een glimlach omdat ik me zo het best voel.

Wat zijn je verborgen talenten?

Ik ben heel creatief, hou van tekenen en schilderen en om eerlijk te zijn ben ik er best goed in. Mijn laatste project was een gepersonaliseerde tekening voor een muur op een kinderkamer bij een van mijn vriendinnen. Ik heb eerst een schets gemaakt en daarna heb ik hem op de muur geschilderd.

Wat is je grootste droom?

Ik heb altijd gedroomd van een eigen zaak. Een bar of restaurant met jazz-, rock- en bluesoptredens … van donderdag tot zondag.


Ontdek onze workshops in Ukkel en ga eens op bezoek bij Jessica.