Dat is plezant koken

01/09/2015Wist je dat...?

Terwijl jij uren staat te zwoegen in de keuken, babbelen je gasten gezellig verder aan tafel. Jammer! Met fun cooking toveren je gasten zelf een heerlijk menu op tafel. Zet alle ingrediënten klaar … en koken maar!

Verrassend leuk
Met fun cooking kan je alle kanten uit. Denk je bij fondue spontaan aan kaas? Vul het stel eens met bouillon en maak een lekker stukje vlees of knapperige groentjes klaar. Of wat dacht je van een heerlijke chocoladefondue? Een stukje vis smaakt heerlijk op een steengrill. Met een Chinese fondue maak je groenten op z’n oosters klaar. En op de plancha serveren we pannenkoeken als dessert.
 


 

Lekker smullen
Fun cooking is niet alleen leuk. Het is ook een evenwichtig alternatief. Met een steengrill heb je geen extra boter of olie nodig. En ook op een plancha komen de smaken zonder vetstof uitstekend tot hun recht.

 

“Ik kan gezellig samen eten met vrienden, zonder een seconde te missen.”

 

Á la carte
Veggies, meat lovers en zoetebekken smullen allemaal samen. Jij zet enkel de ingrediënten op tafel. Champignons in sneetjes, paprika’s in reepjes, aardappelen in blokjes. Vlees en vis à volonté. Nog enkele sausjes erbij en je bent klaar. Smakelijk!