
3 verrassende bijgerechten voor de BBQ!
Kruidige aardappelen, een fris stukje meloen en verrassend knapperige groentjes. Deze bijgerechten voor de barbecue zijn een streling voor de tong.
![]() | |
Gegrilde groene asperges met sauce vierge en kappertjesVan het veld naar de grill: knapperige groene asperges. Heerlijk! | |
Ingrediënten (voor 4 tot 6 porties) | |
| |
Bereidingswijze | |
|
![]() | |
Watermeloen-fetasalade met muntvinaigretteFris en fruitig met een hartige toets. Da’s écht genieten! | |
Ingrediënten (4 porties) | |
Voor de salade:
| Voor de dressing:
|
Bereidingswijze | |
|
![]() | |
Hasselback potatoes op de grillLook, tijm, rozemarijn! Klaar voor een festijn? | |
Ingrediënten (4 porties) | |
|
|
Bereidingswijze | |
|
Op zoek naar meer inspiratie?