Recepten

Vol au veggie

03/03/2021Recepten

Al gehoord van vol-au-veggie? Lesgeefster Ann geeft een veggie twist aan de populaire klassieker vol-au-vent! Quorn is de ideale vleesvervanger in dit gerecht uit onze workshop 'Easy veggie'.

Kaasvlinders uit bladerdeeg

10/02/2021Recepten
Van een amuse glaasje tot een voedzame maaltijd … Met soep kan je alle kanten uit! En hoe kan je ze mooi garnieren? Deze supermakkelijke kaasvlinders uit de workshop 'Soep, van klassiek tot verrassend', strijken met plezier neer op de rand van je bord.

Martini 0,0% mocktail

29/01/2021Recepten
Paasbrunch met je bubbel gepland? Haal dan maar je fancy cocktailglazen uit de kast. Onze lesgeefster Emmy helpt je op weg om de perfecte Freixenet margarita te maken.

Fishsticks met een twist

15/01/2021Recepten
Fishsticks zoals je ze zelden ziet? Onze lesgeefster Ann leert je dit keer hoe je deze hippe zeesterren maakt ⭐. Ze komen recht uit de zee én uit onze workshop 'Meer vis op het menu'!

Lekkers van het seizoen: pompoen

15/10/2020Recepten
Er is weer pompoen, onze oranje held van de herfst! En deze groente is verrassend veelzijdig. Wat dacht je van een cocktail met pompoen, een zuiders stoofpotje of zelfs zoete pompoenwafeltjes? Met deze tips, tricks en recepten word jij een echte pompoen pro!

Zomerse gerechten & dranken voor een warme dag

25/05/2020Recepten
Geniet jij in de zomer het meest van een BBQ? Of ga je liever voor een frisse maaltijdsalade of een ander zomers gerecht? We hebben de lekkerste recepten bij elkaar gezocht om samen van te genieten. En bij een zomerse maaltijd hoort natuurlijk ook een verfrissende dorstlesser.

Kersvers koken met kweek van bij ons

06/04/2020Recepten
Nu we ‘in ons kot’ zitten, trek je misschien wat meer tijd uit om met verse producten te koken, afkomstig van onze lokale boeren? In dat geval passen deze originele receptideetjes perfect bij het (paas)seizoen!

Pagina's