Recepten

Fishsticks met een twist

15/01/2021Recepten
Fishsticks zoals je ze zelden ziet? Onze lesgeefster Ann leert je dit keer hoe je deze hippe zeesterren maakt ⭐. Ze komen recht uit de zee én uit onze workshop 'Meer vis op het menu'!

Lekkers van het seizoen: pompoen

15/10/2020Recepten
Er is weer pompoen, onze oranje held van de herfst! En deze groente is verrassend veelzijdig. Wat dacht je van een cocktail met pompoen, een zuiders stoofpotje of zelfs zoete pompoenwafeltjes? Met deze tips, tricks en recepten word jij een echte pompoen pro!

Zomerse gerechten & dranken voor een warme dag

25/05/2020Recepten
Geniet jij in de zomer het meest van een BBQ? Of ga je liever voor een frisse maaltijdsalade of een ander zomers gerecht? We hebben de lekkerste recepten bij elkaar gezocht om samen van te genieten. En bij een zomerse maaltijd hoort natuurlijk ook een verfrissende dorstlesser.

Kersvers koken met kweek van bij ons

06/04/2020Recepten
Nu we ‘in ons kot’ zitten, trek je misschien wat meer tijd uit om met verse producten te koken, afkomstig van onze lokale boeren? In dat geval passen deze originele receptideetjes perfect bij het (paas)seizoen!

Thuistips voor de kids: lekker samen vieruurtjes maken

20/03/2020Recepten
Ben je onverwachts thuis met de kids? Met deze 3 makkelijke receptjes maak je samen gezellig vieruurtjes. Gezond, lekker en je kind leert op een leuke manier iets bij!

Petra’s handige baktips: bekijk de video’s

18/03/2020Recepten
Lesgeefster Petra deelt al jarenlang haar passie voor bakken in onze workshops. En nu heeft ze ook een reeks “ovenverse” video’s gemaakt met haar beste tips en tricks.

Alcoholvrij genieten met een Nogroni!

07/02/2020Recepten
Net als je denkt dat je Tournée Minérale niet volhoudt, is er dit recept voor nogroni!

Pagina's