Recepten

Zomerse gerechten & dranken voor een warme dag

25/05/2020Recepten
Geniet jij in de zomer het meest van een BBQ? Of ga je liever voor een frisse maaltijdsalade of een ander zomers gerecht? We hebben de lekkerste recepten bij elkaar gezocht om samen van te genieten. En bij een zomerse maaltijd hoort natuurlijk ook een verfrissende dorstlesser.

Kersvers koken met kweek van bij ons

06/04/2020Recepten
Nu we ‘in ons kot’ zitten, trek je misschien wat meer tijd uit om met verse producten te koken, afkomstig van onze lokale boeren? In dat geval passen deze originele receptideetjes perfect bij het (paas)seizoen!

Thuistips voor de kids: lekker samen vieruurtjes maken

20/03/2020Recepten
Ben je onverwachts thuis met de kids? Met deze 3 makkelijke receptjes maak je samen gezellig vieruurtjes. Gezond, lekker en je kind leert op een leuke manier iets bij!

Petra’s handige baktips: bekijk de video’s

18/03/2020Recepten
Lesgeefster Petra deelt al jarenlang haar passie voor bakken in onze workshops. En nu heeft ze ook een reeks “ovenverse” video’s gemaakt met haar beste tips en tricks.

Alcoholvrij genieten met een Nogroni!

07/02/2020Recepten
Net als je denkt dat je Tournée Minérale niet volhoudt, is er dit recept voor nogroni!

3x granola voor een vliegende start!

07/01/2020Recepten
Je dag vol energie starten? Ontbijt met muesli of granola! Die mix van granen, noten, zaden, pitten en gedroogd fruit zit vol vezels, vitaminen en mineralen. Ideaal met wat melk of yoghurt erbij. En de gezondste muesli en granola maak je makkelijk zelf! We verklappen alvast drie overheerlijke combinaties.

Fris en fruitig: zo smaakt Tournée Minérale naar meer!

12/02/2019Recepten
Halfweg Tournée Minérale … en even genoeg van water en fruitsap? Met deze verrassende limonades op basis van thee met sinaasappel, framboos of munt haal je met veel goesting de eindmeet!

Pagina's