Tips & tricks

Maak je eigen deo

15/09/2020Tips & tricks
“Zelf verzorgingsproducten maken is heel eenvoudig!”, zegt Claudine, onze expert in natuurlijke cosmetica. “Suiker, plantaardige olie, koffiegruis, glazen potten… Veel van wat je nodig hebt, vind je gewoon in je keukenkast. Maar hoe je hiermee precies aan de slag? Je ontdekt het hier!

Thuistips voor de kids: bezige bijtjes knutselen

18/03/2020Tips & tricks
Nu je kids vroeger en langer dan voorzien thuis zijn, kan je hun creativiteit lekker aanwakkeren met deze knutseltip voor bezige bijtjes!

3 tips om een zero waste hero te worden

17/01/2018Tips & tricks
Verhuis jij ook wekelijks eten rechtstreeks van de koelkast naar de vuilbak? Gedaan ermee! Dankzij deze slimme tips & tricks voorkom je dat eten onnodig op de afvalberg terechtkomt.

5 tips om keukenstress tijdens de feestdagen te vermijden

19/12/2017Tips & tricks
De feestdagen komen eraan! Als gastheer of gastvrouw breekt het angstzweet je misschien al uit. De hele familie ontvangen én een heerlijk feestmaal op tafel toveren: het is niet niks! Gebruik deze 5 tips om er goed georganiseerd en stressvrij aan te beginnen.

Dit vinden kinderen te gek!

08/04/2016Tips & tricks
Wat te doen met de kindjes als het goede weer niet op de afspraak is? Knutselen natuurlijk!

How to detox: 5 vuistregels

08/01/2016Tips & tricks
Is gezond eten ook een van jouw goede voornemens voor 2016? Start het jaar goed met een mini-detoxkuur. Dankzij onze vijf geboden is het makkelijker dan je denkt.

Halloween

30/10/2015Tips & tricks
Watertanden of klappertanden? Jaag je vrienden de stuipen op het lijf met dit Halloween diner!