Wist je dat...?

6 basisprincipes van eerste hulp

30/06/2020Wist je dat...?
Jouw kind is hard gevallen of heeft zich verslikt of verbrand? Dan is het nodig om de kalmte te bewaren vooraleer je start met EHBO. Maar dat is soms makkelijker gezegd dan gedaan. Zes vuistregels kunnen je helpen om in alle situaties het hoofd koel te houden

Dikke truiendag: 6 handige besparingstips

15/02/2016Wist je dat...?
Dikke truiendag is een initiatief van de Vlaamse Overheid. Met hun campagne willen ze mensen op een leuke manier tonen dat je met een paar kleine aanpassingen al heel wat kunt uitsparen op je energiefactuur. En tegelijk strijd je ook mee tegen de klimaatopwarming. Reden genoeg dus om mee te doen!

Inmaken is in!

04/09/2015Wist je dat...?
Wecken is het thermisch conserveren van levensmiddelen. Het procedé wordt ook wel inmaken genoemd en is een prima manier om met het bewaarprobleem om te gaan.

Dat is plezant koken

01/09/2015Wist je dat...?

Terwijl jij uren staat te zwoegen in de keuken, babbelen je gasten gezellig verder aan tafel. Jammer! Met fun cooking toveren je gasten zelf een heerlijk menu op tafel. Zet alle ingrediënten klaar … en koken maar!

Met een whisky in de hand...

01/09/2015Wist je dat...?

Whisky wordt wereldwijd ge(s)maakt. Van de Schotse vlaktes tot de weides in India, Frankrijk en zelfs België: elke streek geeft een uniek aroma aan zijn gerstedrank.