Specialist aan het woord

‘Er is een bier voor iedereen!’

24/05/2018Specialist aan het woord
Zijn naam verraadt het al: Werner Callebaut is een chocoladespecialist. En een nóg groter bierfanaat! Zelfs mensen die niet van bier houden, wagen zich aan een proevertje als hij over zijn passie spreekt. Leer de lesgever van onze workshop 'Streekbieren' hier beter kennen.

3 makkelijke kapseltips voor je communie- of lentefeest!

04/05/2018Specialist aan het woord
Zoek je inspiratie voor een feestelijk communiekapsel? Lesgeefster Nina geeft je 3 makkelijke kapseltips om de show mee te stelen!

“De liefde voor zwangerschapsyoga komt recht uit m’n hart”

05/04/2018Specialist aan het woord
Leer Heidi Van Dyck kennen en het verhaal achter wat ze doet bij Colruyt Group Academy.

5 redenen om gefermenteerde groenten te eten

12/03/2018Specialist aan het woord
Wat zijn ‘gefermenteerde’ groenten? Dat zijn groenten die, volledig afgeschermd van zuurstof, in zout of pekel ondergedompeld worden. Zuurkool ken je zeker al. En wist je dat je ook bijna alle andere groenten kan fermenteren? Dat is trouwens ook goed voor je gezondheid. Ik zet even 5 voordelen van fermenteren op een rijtje.

7 goede redenen om elke dag te ontbijten

20/02/2018Specialist aan het woord
Eet ’s morgens als een koning, ’s middags als een edelman en ’s avonds als een bedelaar! Een goed ontbijt is de belangrijkste maaltijd van de dag. Ontdek hier tal van voordelen van gezond en gevarieerd ontbijten.

Musiceren op babymaat

23/06/2017Specialist aan het woord
Baby’tjes en muziek, dat is een perfecte combinatie. Onze lesgeefster Fabienne laat peutertjes tussen 12 en 18 maanden tijdens haar workshop ‘Samen muziek maken’ muziek ontdekken op hun eigen ritme. Benieuwd als we zijn, stelden we haar daar een paar vraagjes over.

Start to Vegan: al je vragen rond veganisme beantwoord!

17/05/2016Specialist aan het woord
Je bent benieuwd naar hoe je bewuster met je voeding kan omgaan? Dan is veganisme misschien wel iets voor jou.

Pagina's