Dranken

Martini 0,0% mocktail

29/01/2021Recepten
Paasbrunch met je bubbel gepland? Haal dan maar je fancy cocktailglazen uit de kast. Onze lesgeefster Emmy helpt je op weg om de perfecte Freixenet margarita te maken.

Gin it to win it!

04/06/2019
Zaterdag 8 juni is World Gin Day. Het ideale moment om te experimenteren met de uit jeneverbessen gedistilleerde drank

Drie (h)eerlijke frambozendrankjes!

03/06/2019
De komende weken luiden het topseizoen voor frambozen in. Hét moment dus om je rijkelijk aan deze vitaminebom tegoed te doen.

Fris en fruitig: zo smaakt Tournée Minérale naar meer!

12/02/2019Recepten
Halfweg Tournée Minérale … en even genoeg van water en fruitsap? Met deze verrassende limonades op basis van thee met sinaasappel, framboos of munt haal je met veel goesting de eindmeet!

Cocktails van ‘t vat? Zo doe je dat!

10/12/2018
Bier is vaak geen vaste waarde aan de feesttafel, toch kan je hier heel wat lekkers mee maken. Maak indruk op je gasten met deze 3 verrassende biercocktails!

Een vitamineboost voor de blokkende student

27/12/2017Recepten
Gestresseerde tiener in huis? Dan is het waarschijnlijk weer blok. Geef ze een lekker steuntje en maak hen een gezonde smoothie uit onze workshop.

Feestcocktails: getest en goedgekeurd door kinderen

28/11/2017Recepten
Het aftellen is begonnen. Over een paar weken geniet je volop van een glaasje bubbels, misschien wel meer dan eentje, met familie of vrienden. Ook kinderen vieren graag feest met een lekker drankje. Schenk hen een heerlijke cocktail in en klink op het nieuwe jaar

Pagina's