Blog

Iedereen mee naar de Academy: het verhaal van Ann

29/09/2020
Foto’s tonen, af en toe verrassen met proevertjes en vooral vertellen hoe plezant het was. Zo maakt deelneemster Ann haar vrienden en familie warm om ook workshops te volgen. De sympathieke ambassadrice kwam al meer dan 40 keer naar onze Academy. En ze bracht mee … al wie haar lief is!

Maak je eigen deo

15/09/2020Tips & tricks
“Zelf verzorgingsproducten maken is heel eenvoudig!”, zegt Claudine, onze expert in natuurlijke cosmetica. “Suiker, plantaardige olie, koffiegruis, glazen potten… Veel van wat je nodig hebt, vind je gewoon in je keukenkast. Maar hoe je hiermee precies aan de slag? Je ontdekt het hier!

“Tien vingertjes, tien teentjes … die ik nu ook zelf durf masseren”

02/09/2020
Jozefien (3 maanden) is heel energiek en houdt van actie. Toch is mama Emilie (36) van nature heel voorzichtig met haar. “Het is ons eerste kindje en ik moet nog wat wennen. Maar dankzij babymassage ontspan ik me meer en meer als ik met haar bezig ben. Haar lijfje is echt niet zo fragiel als ik dacht. Ik mag best wel wat bewegen en dingen doen. Jozefien geniet daar des te meer van.”

“Ik leefde heel ontspannen naar mijn bevalling toe”

03/08/2020
Ilse volgt al meer dan 5 jaar elke week yoga. Ook toen dochtertje Camille op komst was deed ze in het begin gewoon verder. Tot ze last kreeg van bekkeninstabiliteit. “Ik vond het vervelend dat ik andere oefeningen moest doen dan de rest en ben dus op zoek gegaan naar lessen zwangerschapsyoga.”

6 basisprincipes van eerste hulp

30/06/2020Wist je dat...?
Jouw kind is hard gevallen of heeft zich verslikt of verbrand? Dan is het nodig om de kalmte te bewaren vooraleer je start met EHBO. Maar dat is soms makkelijker gezegd dan gedaan. Zes vuistregels kunnen je helpen om in alle situaties het hoofd koel te houden

Zomerse gerechten & dranken voor een warme dag

25/05/2020Recepten
Geniet jij in de zomer het meest van een BBQ? Of ga je liever voor een frisse maaltijdsalade of een ander zomers gerecht? We hebben de lekkerste recepten bij elkaar gezocht om samen van te genieten. En bij een zomerse maaltijd hoort natuurlijk ook een verfrissende dorstlesser.

Kersvers koken met kweek van bij ons

06/04/2020Recepten
Nu we ‘in ons kot’ zitten, trek je misschien wat meer tijd uit om met verse producten te koken, afkomstig van onze lokale boeren? In dat geval passen deze originele receptideetjes perfect bij het (paas)seizoen!

Pagina's