Blog

Fishsticks met een twist

15/01/2021Recepten
Fishsticks zoals je ze zelden ziet? Onze lesgeefster Ann leert je dit keer hoe je deze hippe zeesterren maakt ⭐. Ze komen recht uit de zee én uit onze workshop 'Meer vis op het menu'!

Must-try: de Freixenet margarita!

23/12/2020
Tip om te verrassen tijdens de feestdagen: probeer eens deze cocktail met Freixenet! Ontdek hier het videorecept.

Kerstkoekjes

17/12/2020
Bij kerst horen zelfgebakken koekjes: bewaard in een mooie bokaal, verstopt in de kerstboom of wie weet verslind je ze allemaal in één keer! Lesgever Bart verklapt je een makkelijk recept uit onze workshop 'Koken is kinderspel' om samen met de kids te maken.

Fonds: het bestbewaarde keukengeheim

16/12/2020
Bij de bomma zaliger stond er altijd zo’n enorme casserolle op het vuur te borrelen, uren lang… Het was het geheim van haar keuken, want haar fonds waren de basis voor haar hemels stoofvlees, haar lekkerste kippensoep en zalige sausjes bij de steak. Wie wil er in de koudste maanden van het jaar niet terug naar die smaak van toen? Daarom doen we een boekje open over de geheimen van een goede fond.

4x proosten met de lekkerste drankjes

09/12/2020
Wie feesten zegt, zegt bubbels! Maar in plaats van je gezin een klassiek ‘coupke’ aan te bieden, kan je ze ook verrassen met iets anders. Wat dacht je van een frisse cocktail met Freixenet? Ook zonder alcohol kan je de feestsfeer erin houden. Daar is de nieuwste (alcoholvrije) Martini het beste voorbeeld van! Benieuwd? Ontdek hier de videorecepten!

Tips voor een rustige en positieve mindset

12/11/2020
Hoe blijven we mentaal sterk in deze onzekere tijden? Selfcoach Dominique De Troyer geeft in onze Tips & Talks-sessie ‘Geef kleur aan je humeur’ tal van tips om je gedachten positief te maken en om rust te vinden in stressmomenten. “Positief denken kan je leren!”

Lekkers van het seizoen: pompoen

15/10/2020Recepten
Er is weer pompoen, onze oranje held van de herfst! En deze groente is verrassend veelzijdig. Wat dacht je van een cocktail met pompoen, een zuiders stoofpotje of zelfs zoete pompoenwafeltjes? Met deze tips, tricks en recepten word jij een echte pompoen pro!

Pagina's