Blog

Schattige berenpancakes

23/03/2021
Zin in een namiddag bakken met je kids? Maak ze extra enthousiast door de pannenkoek in de vorm van een beertje te maken

Let’s meet: 4 plantaardige vleesvervangers

15/03/2021
Je wilt je ecologische voetafdruk verkleinen en een paar dagen per week voor veggie gaan? Mooi! Maar wat zijn de mogelijkheden? Lesley Van Hul, arts en voedingsdeskundige met een passie voor koken, gidst je met plezier door het aanbod van plantaardige vleesvervangers.

Quicktip: Chocolade smelten zonder verbranden

11/03/2021
Weet je geen blijf met al je paaseitjes? Smelt ze tot een heerlijke chocoladesaus of gebruik ze in je favoriete recept. Dankzij dit handig trucje van Toos wordt chocolade smelten kinderspel!

Scones met mascarponeroom en choco

11/03/2021
De finishing touch voor jouw paasbrunch? Home made scones natuurlijk! Onze legeefster Tine toont je hoe je deze typisch Britse zoete gebakjes makkelijk thuis kan maken
 

Sodabroodkrans

11/03/2021
Een hartige broodkrans afbreken en dippen in gesmolten camembert: klinkt hemels lekker toch?! Lesgeefster Tine toont je hoe je dit heerlijk paasreceptje in een mum van tijd op tafel tovert.

Vol au veggie

03/03/2021Recepten

Al gehoord van vol-au-veggie? Lesgeefster Ann geeft een veggie twist aan de populaire klassieker vol-au-vent! Quorn is de ideale vleesvervanger in dit gerecht uit onze workshop 'Easy veggie'.

Basis hummus

17/02/2021
Back to basics. De hummus uit de workshop 'Lentebuffet' kan je eenvoudig zelf maken met kikkererwten en een milde kruidenmelange. Lekker als spread op een toastje, om groenten in te dippen, of als smaakmaker in zuiderse gerechten.

Pagina's