Blog

Maak kennis met ... Natascha, regionale coördinator in Ukkel!

07/09/2018Achter de schermen
"Ik ben een sociale bezige bij en een geboren organisator", zegt Natascha. En dat komt haar als regionale coördinator van onze Academy in Ukkel goed van pas. Leer haar hier beter kennen!

Kook & win: de finale!

07/08/2018Recepten
De winnaars van onze Kook&Win Wedstrijd zijn bekend! Benieuwd naar hun overheerlijke recepten? Bekijk ze hier en laat je inspireren!

Zelfgemaakt én verfrissend

24/07/2018Recepten
Zomerse temperaturen vragen om verfrissende drankjes! Deze homemade lemonades zijn superlekker, heel snel klaar én zorgen voor instant verkoeling!

Onze lesgeefster Aziza onthult haar favoriete zomerrecept

11/07/2018Recepten
Zin in eens iets anders dan gegrilde ribbetjes? Probeer dan deze kippenspiesjes gepaneerd in kokos en afgewerkt met een frisse mangosaus!

Verkoeling op je bord met 3 heerlijke lunchtoppers!

28/06/2018Recepten
Warme zomerdagen vragen om lichte, verfrissende gerechten. Met deze 3 originele recepten bezorg je jezelf en je tafelgenoten alvast een heerlijke summerproof lunch.

Maak kennis met ... Yaëlle, onze vliegende coördinator!

25/06/2018Achter de schermen
Ontmoet Yaëlle, vliegende coördinator bij Colruyt Group Academy Vlaams-Brabant: "Mensen ontmoeten en hen een leuke tijd bezorgen, voelt voor mij niet als werken. Dat is gewoon mij amuseren. "

Maak kennis met ... Jessica, van onze Academy in Ukkel!

06/06/2018Achter de schermen
Wie zijn de nieuwe gezichten bij Colruyt Group Academy ? Maak kennis met Jessica, lokale coördinator van onze Academy in Ukkel.

Pagina's