Blog

Fris en fruitig: zo smaakt Tournée Minérale naar meer!

12/02/2019Recepten
Halfweg Tournée Minérale … en even genoeg van water en fruitsap? Met deze verrassende limonades op basis van thee met sinaasappel, framboos of munt haal je met veel goesting de eindmeet!

Cocktails van ‘t vat? Zo doe je dat!

10/12/2018
Bier is vaak geen vaste waarde aan de feesttafel, toch kan je hier heel wat lekkers mee maken. Maak indruk op je gasten met deze 3 verrassende biercocktails!

Creatief aftellen naar kerst

24/10/2018
Met een zelfgemaakte adventskalender wordt het aftellen naar kerst nóg leuker! Roep de kids erbij, neem de benodigdheden bij de hand en volg de eenvoudige stapjes. Knutselen maar!

Maak kennis met ... Natascha, regionale coördinator in Ukkel!

07/09/2018Achter de schermen
"Ik ben een sociale bezige bij en een geboren organisator", zegt Natascha. En dat komt haar als regionale coördinator van onze Academy in Ukkel goed van pas. Leer haar hier beter kennen!

Kook & win: de finale!

07/08/2018Recepten
De winnaars van onze Kook&Win Wedstrijd zijn bekend! Benieuwd naar hun overheerlijke recepten? Bekijk ze hier en laat je inspireren!

Zelfgemaakt én verfrissend

24/07/2018Recepten
Zomerse temperaturen vragen om verfrissende drankjes! Deze homemade lemonades zijn superlekker, heel snel klaar én zorgen voor instant verkoeling!

Onze lesgeefster Aziza onthult haar favoriete zomerrecept

11/07/2018Recepten
Zin in eens iets anders dan gegrilde ribbetjes? Probeer dan deze kippenspiesjes gepaneerd in kokos en afgewerkt met een frisse mangosaus!

Pagina's