Blog

3x granola voor een vliegende start!

07/01/2020Recepten
Je dag vol energie starten? Ontbijt met muesli of granola! Die mix van granen, noten, zaden, pitten en gedroogd fruit zit vol vezels, vitaminen en mineralen. Ideaal met wat melk of yoghurt erbij. En de gezondste muesli en granola maak je makkelijk zelf! We verklappen alvast drie overheerlijke combinaties.

Welke (bubbel)wijn mag het zijn?

18/11/2019
Kerst vieren en het nieuwe jaar inluiden? Dat doen we met een knal van een heerlijke fles die ontkurkt wordt! Maar de ene bubbels zijn de andere niet. En welke wijn past het best bij jouw eindejaarsmenu? Onze wijnspecialist schenkt je graag zijn advies.

3x verrassen met pompoen

30/09/2019
Groot, groter, grootst: de pompoen is op z’n best in de herfst. En met die oranje lekkernij kan je veel meer doen dan alleen maar heerlijke soep maken. Wat dacht je van deze verrassende recepten met pompoen van ’t seizoen!

7 juli, de zoetste dag van het jaar!

03/07/2019
Op 7 juli vieren we Wereld Chocolade Dag. Omdat er nooit genoeg chocolade kan zijn, hebben we hier 3 chocolicious receptjes verzameld.

Gin it to win it!

04/06/2019
Zaterdag 8 juni is World Gin Day. Het ideale moment om te experimenteren met de uit jeneverbessen gedistilleerde drank

Drie (h)eerlijke frambozendrankjes!

03/06/2019
De komende weken luiden het topseizoen voor frambozen in. Hét moment dus om je rijkelijk aan deze vitaminebom tegoed te doen.

Knutselplezier met de kids voor Pasen

04/04/2019
Knutselen met de kinderen is altijd leuk. Wedden dat ze er als de kippen bij zijn om samen deze leuke ‘paashaasjes van keukenrol’ te maken!

Pagina's