Blije bijen

Het is feest in de bijenkorf! Een van de bezige bijtjes is jarig, en dat vieren we met reuzeleuke bijenspelletjes. We leren van alles over de bijenwereld, creëren een BIJzonder mooi knutselwerkje en toveren zelf fruitige lekkernijen om in te BIJten. Kom erBIJ en zzzoem mee!

Dit verjaardagsfeestje is geschikt voor kinderen van het 1e-2e leerjaar.

Geen verjaardag? Zoem dan gewoon mee voor de fun! Wacht niet tot je kind verjaart. Want zo’n buitelende-bijenfuif is toch altijd fun? Nodig alle vriendjes uit en trakteer je favoriete bijtje op een dag vol speel- en zoemplezier!

 

Praktisch:

 • Duur: 3 uur

 • Prijs: € 180 (inclusief btw) voor 10 kinderen.

 • Capaciteit: standaard vinden onze feestjes plaats voor 10 kindjes. Wil je een extra vriendje uitnodigen? Dat kan, maar hou wel rekening met een maximum van 12 kinderen (inclusief de jarige). Voor elk extra kind betaal je € 18.

 • Extra begeleiding: voor kinderen van 5 tot 7 jaar (van de 3de kleuterklas tot het 2de leerjaar) vragen we je om zelf voor 2 extra begeleiders te zorgen. Voor kinderen vanaf 8 jaar (vanaf het 3de leerjaar) volstaat 1 extra begeleider. Maximum 2 begeleiders per feestje. De begeleiders zorgen samen met de animator voor een vlot verloop van de activiteiten (zoals koken en knutselen). 
 • De persoon die de reservatie maakt, blijft de contactpersoon voor het hele gebeuren, ook voor de betaling. Op de dag van het feestje, mogen de kinderen echter ook begeleid worden door andere personen dan de contactpersoon (bijv. door de ouders). 
   
 • Mogelijke tijdstippen: op woensdagnamiddag en zaterdag (tijdens schoolvakanties zijn ook andere weekdagen mogelijk, met uitzondering van maandag). Let op: we zijn gesloten van 15 juli t.e.m. 17 augustus en tussen kerst en nieuwjaar.
   
 • Locaties: de kinderfeestjes vinden plaats in onze Academy’s in heel België: gemakkelijk bereikbaar en tot in de puntjes uitgerust. 
   
 • Allergieën of intoleranties: de recepten uit de workshop kunnen we helaas niet aanpassen, maar we kunnen wel een alternatief bij de verjaardagscake voorzien.
 • Hoe reserveren? Kies hieronder je Academy en gewenste tijdstip. Na je boeking krijg je van ons een e-mail en dan kan je aangeven of het om een gewoon kinderfeest of een verjaardagsfeest gaat. In het laatste geval voorzien we een verjaardagsmoment.
 
Kies jouw locatie en datum: 

Een vraag?

Contacteer ons

Georganiseerd door: 

In samenwerking met: