Workshops samen met je kind

Een gezellige tijd, boordevol nieuwe ontdekkingen. Dat zijn onze kook-, baby-, en creatieve workshops voor kinderen in een notendop. Van kinderen van 10 - 14 jaar tot de allerkleinsten, voor elke leeftijd en interesse bieden we iets aan:

Workshops samen met je baby

Kookworkshops samen met je kind

Crea-workshops samen met je kind

Veelgestelde vragen over alle workshops samen met kinderen

Voor je je inschrijft voor een van onze kinderworkshops, hou je best rekening met de leeftijd en interesse van je kind. Zo hebben we een uitgebreid aanbod voor de allerkleinsten, en kan je met je kleuter creatief knutselen of robots programmeren. Hoe cool is dat?!

Vind je kind het fijn om te helpen in de keuken? Dan zijn onze kookworkshops vast iets voor jullie!

Samen met je kleuter een workshop volgen is niet alleen een toffe qualitytime, het bevordert ook de algemene ontwikkeling van je kind. Door creatief bezig te zijn tijdens onze kinderworkshops, leert je kleine spruit out-of-the-box te denken en krijgt hij de ruimte om dingen uit te proberen in een veilige, warme setting.

Alle benodigdheden zijn inbegrepen in de prijs, tenzij anders vermeld bij ‘meebrengen’. Bij elke workshop die je volgt, word je warm onthaald door een van onze lesgevers. Stap voor stap neemt onze lesgever jullie mee doorheen de workshop. We voorzien voldoende tijd om te oefenen en vragen te stellen.

Jij en je kind gaan geïnspireerd naar huis en ontvangen een doe- of receptenboekje om thuis aan de slag te gaan.

Ontdek hier hoe we te werk gaan >

Workshops samen met je kind, bekijk het aanbod