Voorkom voedselverspilling tijdens je BBQ (digitaal)

1 pers.

Digitaal. Inspirerend leren bij jou thuis

€ 7

prijs per persoon

Zeg vaarwel tegen je BBQ-restjes

De lekkerste BBQ’s organiseren zonder veel te veel restjes die je niet meer op krijgt? Dat wordt een koud kunstje! Met de tips van receptontwikkelaar Valérie schat je de juiste hoeveelheden in voor je BBQ-gerechten.
Natuurlijk kan het nog altijd voorvallen dat er wat overblijft: in dit webinar doe je ook inspiratie op voor originele manieren om je overschotten in een nieuw gerecht te verwerken. Bye-bye, food waste!

Op het programma

  • Wat is het juiste aantal bijgerechten voor jouw barbecue?
  • Hoe schat je in hoeveel vlees, vis of veggie alternatieven je op de grill legt?
  • Met welke leuke recepten gebruik je BBQ-restjes op?

Wie is de lesgever?

Valérie Verstrynge, mama van 3 tieners, versterkt al sinds 2004 het team ‘Lekker Koken’ van Colruyt. Ze experimenteert veel in de keuken en volgt de nieuwste trends op de voet. Haar passie voor koken deelt ze graag met jou.

Hoe werkt het praktisch?

  • Duur: 90min
  • Deelnemen kan via YouTube. De link ontvang je voor aanvang.
  • Stel live al je vragen via de chat.
  • Mogelijk om de sessie te herbekijken tot 1 week na afloop.

Meer info over het verloop van een digitale lezing: https://www.colruytgroupacademy.be/nl/hoe-verloopt-een-digitale-lezing/

Georganiseerd door:

Zeg vaarwel tegen je BBQ-restjes

De lekkerste BBQ’s organiseren zonder veel te veel restjes die je niet meer op krijgt? Dat wordt een koud kunstje! Met de tips van receptontwikkelaar Valérie schat je de juiste hoeveelheden in voor je BBQ-gerechten.
Natuurlijk kan het nog altijd voorvallen dat er wat overblijft: in dit webinar doe je ook inspiratie op voor originele manieren om je overschotten in een nieuw gerecht te verwerken. Bye-bye, food waste!

Op het programma

  • Wat is het juiste aantal bijgerechten voor jouw barbecue?
  • Hoe schat je in hoeveel vlees, vis of veggie alternatieven je op de grill legt?
  • Met welke leuke recepten gebruik je BBQ-restjes op?

Wie is de lesgever?

Valérie Verstrynge, mama van 3 tieners, versterkt al sinds 2004 het team ‘Lekker Koken’ van Colruyt. Ze experimenteert veel in de keuken en volgt de nieuwste trends op de voet. Haar passie voor koken deelt ze graag met jou.

Hoe werkt het praktisch?

  • Duur: 90min
  • Deelnemen kan via YouTube. De link ontvang je voor aanvang.
  • Stel live al je vragen via de chat.
  • Mogelijk om de sessie te herbekijken tot 1 week na afloop.

Meer info over het verloop van een digitale lezing: https://www.colruytgroupacademy.be/nl/hoe-verloopt-een-digitale-lezing/